Egy kis helyzetjelentés Jennette-től

Az iCarly Sam Puckettje, Jennette McCurdy szuper elfoglalt mostanában. Nemrég fejezte be a Best Player című film forgatását Vancouverben, és máris egy újon dolgozik, valamint egy új iCarly film, az iQuit iCarly tegnap került adásba Amerikában, a Nickelodeon csatornáján, ráadásul Jennette egy új country albuma is készülőben van! Az alábbi interjút a J-14 weboldal készítette vele.

J-14: Miről szól az iQuit iCarly?

Jennette: Nagyon izgalmas film, mert a rajongók Carly és Sam eddigi legnagyobb vitájának lehetnek szemtanúi. Nézeteltérésük támad azzal kapcsolatban, hogyan folytassák a netes showjukat. Sam szerint az iCarlynak sodródnia kéne az árral, még improvizatívabb kéne, hogy legyen, míg Carly úgy véli, jó lenne, ha sokkal szervezettebb, és előre eltervezett módon készülnének az epizódok. Mindkettőjüknek teljesen más, de nagyon klassz elképzelésük van, így elkezdenek vitatkozni. Aztán pedig megérkezik a két srác, Fred és Spencer, és az egyikük Carly, a másik pedig Sam elképzelését támogatja. Így tehát a lányoknak szárnysegédjük is lesz, és a harc még rosszabb lesz, mintha csak ők ketten vívnák.

J-14: Melyik volt a kedvenc részed a filmben?

Jennette: Az egyik ruhában úgy néztünk ki, mint valami lila űrlények! Mindketten spandex cuccban voltunk, amin lila szárnyak voltak, nagyon kényelmetlen volt a testünknek és a hajunknak! Miranda hobónak öltözött, én meg vámpírnak, rendes szemfogakkal, úgyhogy nagyon jól illik a film a mostani vámpíros őrülethez.

J-14: Mondanál pár szót a Best Playerről?

Jennette: Van egy 32 éves srác, aki még mindig a szüleivel él. Legszebb ideje, hogy végre önállósítsa magát, ezért gyakorlatilag kirúgják őt a házból, de nincs elég pénze, hogy saját lakást vegyen. Nagyon jó a számítógépes játékokban, ezért megveszi az őrült Black Hole-t (Fekete lyuk), amiből egy versenyt is rendeznek, melynek fődíja 175 000 dollár. Nagyon jól megy neki a játék, így úgy gondolja, ő fog majd nyerni, de aztán szembekerül egy másik játékossal, aki mindig legyőzi őt. Először azt hiszi, hogy egy másik srác az, de aztán rájön, hogy egy tizenöt éves lány, akit én játszok! Ezért randizni kezd az anyámmal, hogy megpróbálja kideríteni, hogy győzhetne le. Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson Jerry Trainorral, akivel az iCarlyban is együtt játszok.

J-14: Milyen számítógépes játékokkal játszol mostanában?

Jennette: Sokat játszok a Halo-val és a Call of Duty-val, a bátyjaim társaságában.

J-14: Találkoztál valakivel a Twilight stábjából, mikor Vancouverben forgattatok?

Jennette: Nem, de ugyanabban a hotelben laktam, mint Rob Pattinson, Taylor Lautner és Kristen Stewart! Király volt ezt tudni. Azt hallottam, hogy a hotel hátsó kijáratán kellett kiosonniuk, mert annyi ember várt rájuk. De még nem láttam a New Moont… hát nem őrület? Úgy volt, hogy a True Jackson, VP-ben játszó Ashley Argotával elmegyünk megnézni, de aztán kiderült, hogy aznap fotózásunk lesz, de mindenképp meg fogom majd nézni. Valószínűleg majd a legjobb barátnőmmel, Annie-vel, lehet, hogy épp a hétvégén!

J-14: Mik a terveid az ünnepekre?

Jennette: Csak, hogy a családommal legyek… egyértelműen ez a legklasszabb része a dolognak számomra. Ez az év elég húzós volt, így jó lesz pár napot velük tölteni karácsony előtt. Ez az ünnepi időszak a kedvenc részem az évben… minden kis részét imádom. Mindig együtt gyönyörködünk a karácsonyi fényekben, együtt sütünk, és készítünk mézeskalács házakat, karácsonyi filmeket nézünk, és forró csokit iszunk.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .