Edgar Wright rendezi Johnny Deppet a Night Stalkerben

Edgar Wright rendezi Johnny Deppet a Night Stalkerben

A Deadline szerint a Scott Pilgrim a világ ellen direktora, Edgar Wright vállalta el, hogy megrendezi a The Night Stalker-t a Walt Disney Pictures égisze alatt, amelynek producere és főszereplője Johnny Depp lesz.

A projekt tavaly nyár óta porosodik a Disney és Johnny Depp produkciós cége, az Infinitum Nihil közös polcán. A thriller az 1972-es azonos című TV filmen alapul, amelyben Darren McGavin elevenítette meg Carl Kolchak újságírót, aki elkezd nyomozni egy sorozatgyilkos után, csakhogy felfedezi, hogy a gyilkos igazándiból egy vámpír. A TV film később sorozattá nőtte ki magát, amely az 1974 és 1975 között volt képernyőkön. Johnny Depp a Rumnapló után újra egy újságíró, Carl Kolchak bőrébe bújik, viszont a további szereplők kilétével még várakoztatnak minket.

Jelenleg nincs forgatókönyvírója a projektnek, bár most hogy meglett a rendező, remélhetőleg hamarosan elkezdi valaki az írási munkálatokat is. Johnny Depp mellett az Infinitum Nihilbeli partnere, Christi Dembrowski is produceri posztot tölt majd be, viszont a forgatást még nem mostanság kezdik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .