Eddie Redmayne ősemberek közé kerül

Az Aardman és a StudioCanal bejelentésében áll, hogy Eddie Redmayne aláírt Nick Park animációs történelmi kalandvígjátéka, az Early Man egyik szerepére.

Eddie Redmayne az ősemberek közé kerül

Redmayne hangolja a főszereplőt, Dugot, akiről már fotót is láthatunk, hiszen a munkálatok már zajlanak, és a színész az első, aki csatlakozott a stábba. Nick Park korábban az Oscar-díjas Wallace és Gromit és az elvetemült veteménylényt prezentálta, amelynél társrendezői posztot töltött be.

Az Early Man cselekménye az idők hajnaláig kalauzolja el a nézőt az időszámításunk előtti időszakba, amikor mamutok járták a földet. A történet középpontjában egy Dug nevű bátor ősember áll, aki társával, Hognobbal a törzsük élére áll, hogy felvegyék a harcot a bronzkoriakkal és legyőzzék őket a saját játékukban.

Az Early Man 2018. január 26-án debütál az Egyesült Királyságban, a franciáknál pedig január 31-én, de kitűzték már a német (március 29.) és az ausztrál-új-zélandi (március 29.) premier napját is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .