Dorothy of Oz szereposztás egy kicsit másképp

Egy kicsit elkanyarodva az átlagosságtól két poszteren mutatkozik be a Dorothy of Oz szereplőgárdája. Az animációs film valamikor 2011-ben érkezik a filmszínházakba, és olyan színészek szólaltatják meg a karaktereket a Dan St. Pierre rendezésében készülő alkotásban, mint Lea Michele, Martin Short, Dan Aykroyd, Kelsey Grammer, James Belushi, Megan Hilty, Hugh Dancy, Oliver Platt, vagy az X-Men mozikból ismert Patrick Stewart.

Dorothy of Oz szereposztás 1 Dorothy of Oz szereposztás 2

Gondok vannak Óz földjén, melyek megoldásához Dorothyra van szükség. Glinda segítségével a lány és kis kutyája, Toto visszatérnek Ózba, ahol ismét találkoznak barátaikkal, az Oroszlánnal, a Madárijesztővel és a Bádogemberrel. A kis csapatnak a gonosz Jestert kell megállítaniuk, aki arra készül, hogy a nyugati boszorkány varázserejét használva mindenkit kiskutyává változtasson. Azonban még ez tűnik a legkisebbnek Dorothy gondjai közül, ugyanis útja során veszélyes sárkányokkal találkozik, és létezik egy varázsige, ami tönkretenné az egész Sárgaköves utat. De Dorothy régi ismerősei mellett néhány új baráttal is segítséget kap.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .