DiCaprio és egy merész Robin Hood eredetfilm

A Deadline értesülései szerint Leonardo DiCaprio az Appian Way nevű produkciós cégével áll a Robin Hood: Origins mögé, amelyhez Joby Harold (Knights of the Round Table) karcolt forgatókönyvet.

DiCaprio és egy kemény Robin Hood eredetfilm

Állítólag a filmben "merészebb nézőpontból mutatják be a gazdagoktól lopó, szegényekkel jót tevő Robin Hoodot". Stúdióval még nem rendelkezik a projekt, de ha DiCaprio lát benne fantáziát, vélhetőleg nem lesz nehéz dolguk az eladással, ugyanakkor azt se feledjük, hogy más stúdióknál két Robin Hood film is készülődik egy ideje.

A két projekt közül az egyik, a Nottingham & Hood a Disney égisze alatt készül, és a Sony Pictures is lecsapott októberben egy Robin Hood forgatókönyvvázlatra, melyet Cory Goodman és Jeremy Lott jegyeznek. Nincs kizárva, hogy a Sony a DiCaprio-féle Hoodra is benyújtja igényét, hiszen az nagyon különbözne a korábban említett Marvel-stílusú változattól. Legutóbb Russell Crowe osztotta az igazságot a Universal kalandfilmjében.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .