Delfines kaland - Kovács Patrícia szinkron és hivatalos sztori

A megtörtént eseményt feldolgozó filmben Winter, a delfin egy baleset folytán elveszíti farokuszonyát, ám egy csapat lelkes gondozó, egy művégtagokkal foglalkozó orvos és a delfin kitartásának köszönhetően Winter megtanult együtt élni új uszonyával és a mai napig a floridai Clearwater Tengeri Akvárium lakója. A filmet jó szívvel ajánljuk kicsiknek és nagyoknak egyaránt, illetve az egész családnak.

Hazájában a bátorság, az erő és remény szimbóluma lett a fogyatékkal élők és az egészségesek számára egyaránt.

Fontosnak tartjuk, hogy a mai rohanó és erőszakos világban egy olyan filmet tudunk bemutatni, ami a kitartásról és a reményről szól. Épp ezért kértük fel Kovács Patrícia színésznőt egy szinkronszerepre, aki örömmel vállalta el a feladatot, hiszen férjével együtt alapították a Suhanj! Alapítványt, mely látás- és mozgássérültek számára biztosít - egészséges társaikkal együtt - sportolási lehetőségeket.

Az alapítványról részletesebben itt lehet olvasni bővebben.

Delfines kaland - Kovács Patrícia szinkron és hivatalos sztori 01

A hivatalos sztori:

A film egy különleges barátság igaz történetét idézi fel. Winter, a delfinborjú belegabalyodik egy mélytengeri csapdába, amit a halászok rákoknak szántak. Az életét egy parton bóklászó kisfiú menti meg – de az uszonyán a kiérkező orvosok sem tudnak segíteni: a közeli állatkórház medencéjében amputálni kell a létfontosságú végtagot.

Megmentője azonban nem feledkezik meg róla. Kettejük között őszinte kapcsolat alakul ki, és a fiú mindent elkövet, mindenkit mozgósít, hogy valóra válhasson terve: meggyőz egy háborús sérülteket kezelő orvost, készítsen műuszonyt a delfinnek, és egyre szaporodó segítőivel együtt visszavezeti Wintert az egészséges életbe.

A film története megtörtént eseményeken alapul. Winter, a delfin, aki saját magát alakítja a moziváltozatban egész Amerikában a bátorság, az erő és remény szimbóluma lett a fogyatékkal élők és az egészségesek számára egyaránt.

Szívhez szóló, izgalmas történet az egész család számára, amely a 3D technikának köszönhetően szemkápráztató és lélegzetelállító utazásra visz. A Delfines kaland (Dolphin Tale) október 20-tól kerül a hazai mozikba kizárólag 3D-ben, és szinkronizált formában.

IC Press

Delfines kaland - Kovács Patrícia szinkron és hivatalos sztori 02Delfines kaland - Kovács Patrícia szinkron és hivatalos sztori 03

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .