Decemberben jön Tim Burton új filmje, a Big Eyes

A The Weinstein Company tegnapi bejelentésében áll, hogy Tim Burton új filmje, a Big Eyes december 25-én kerül mozikba. Erről lényegében mindent tudtok, és exkluzív forgatási képeket is láthattatok hozzá, úgyhogy erősen ajánlom a címkéket, ha esetleg feledésbe merültek a részletek. Főszerepben: Amy Adams, Christoph Waltz, Danny Huston, Krysten Ritter, Jason Schwartzman, Terence Stamp.

Decemberben jön Tim Burton új filmje, a Big Eyes

Weinsteinék kitűzték továbbá az Alan Turing életrajzi film, a The Imitation Game premierjének napját is, amelyben Benedict Cumberbatch mellett Keira Knightley, Matthew Goode, Mark Strong, Rory Kinnear és Charles Dance is főszerepet játszik. Ennek premierjére november 21-én kerül sor.

Végre bemutatódátumot kapott a The Disappearance of Eleanor Ribgy is, amelyben James McAvoy és Jessica Chastain alakítják a főszereplőket. Ezt tavaly Torontóban már láthatta a közönség, szóval finoman szólva is dögség ennyit váratni minket...

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .