David O. Russell és Jennifer Lawrence közös világvégéje

David O. Russell és Jennifer Lawrence közös világvégéje Lawrence[2]David O. Russellnek és Napos oldalnak hála Jennifer Lawrence megkapta második Oscar-jelölését, akik immáron biztosan újra közös filmen dolgoznak a közeljövőben. Nem másról van szó, mint az augusztusban már szóba került The Ends of the Earth-ről.

David O. Russell és Jennifer Lawrence közös világvégéje Russell[2]Lawrence már akkor is biztosnak tűnt, de most hivatalosan is megerősítették jelenlétét. A történetről az előbbi linken olvashattatok, és fontos tény, hogy Az Argo-akció forgatókönyvírója, Chris Terrio már leszállította a forgatókönyvet.

Todd Black, Steve Tisch és Jason Blumenthal producerként felügyelik a projektet az Escape Artists nevű produkciós cégükkel maguk mögött. A munkálatokra azt követően kerül sor, hogy befejezték David O. Russell jelenleg címnélküli (Untitled David O. Russell Project / korábban American Bullshit) filmjének forgatását. És most jön a lényeg, hogy ugye Lawrence múlthéten csatlakozott ennek szereplőgárdájához is, amelyben ismét Bradley Cooperrel dolgozhat együtt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .