David Fincher rendezheti a Z világháború 2-t

Mivel Juan Antonio Bayona átült a Z világháború 2 rendezői székéből a Jurassic World 2-ébe, így várható volt, hogy a Paramount hamarosan keres valakit helyette.

Mandatory Credit: Photo by Masatoshi Okauchi/REX/Shutterstock (842759g)Dirctor David Fincher and Brad Pitt'The Curious Case of Benjamin Button' film press conference, Tokyo, Japan - 28 Jan 2009

Szeretem, amikor valaki nagyban gondolkodik, és a Variety mai híréből az jön le, hogy a Paramount, a Plan B és a Skydance így vélekednek, ugyanis a tárgyalások már zajlanak David Fincherrel, hogy vállalja el a legfőbb posztot.

Brad Pitt nem csak a főszerepben, de producerként is tutujgatja a Z világháború 2-t, amelynek forgatását jövő év elejére tervezik. Fincher és Pitt nagy múlttal rendelkezik - korábban a Hetedik, a Harcosok klubja és a Benjamin Button különös élete című filmeket hozták tető alá közösen. Fincher utolsó filmje a Holtodiglan  volt, és én kimondottan boldog lennék, ha a Z világháború 2-t is ő rendezné.

Eredetileg jövő nyáron nézhettük volna a szóban forgó folytatást, de ez így addig semmiképpen nem valósul meg, és inkább üljenek rajta, csak ne maradjon el a színvonal az első résztől.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .