Ősszel jön Darren Aronofsky új filmje, a mother!

Korábban többször is szóba került már Darren Aronofsky író-rendező legújabb filmje, a mother!, ami akkoriban még cím nélkül futott, és most nem csupán a címről hullott le a lepel, hanem az amerikai premierdátumról is, ami október 13-ára szól.

Eredetileg ezen a napon nyitott volna a végérvényesen eltörölt Péntek 13 rereboot, és nem ez az egyetlen film, ami lekerült a palettáról: a Z világháború 2 sem jön össze idén nyárra, ami fura is lett volna, hiszen se egy előzetes nem készült a filmhez, se semmi. A Z világháború 2-nek Tom Cruise Múmiájával kellett volna megküzdenie, ami nem kis ellenfél a kasszáknál. Az extra időt a forgatókönyv csiszolgatására fordítják, és a stúdió reméli, hogy 2018-ban vagy 2019-ben nagyvászonra kerülhet a folytatás.

Visszatérve a mother!-re, bár a hivatalos történetet még mindig nem adták ki, annyi viszont kiderült, hogy a cselekmény egy párra fókuszál, akiknek kapcsolata komoly próbatételt áll ki, amikor néhány hívatlan vendég érkezik. Aronofsky nem semmi szereplőgárdát szedett össze: Jennifer Lawrence-en felül jelen lesz Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Ed Harris, Domhnall Gleeson és az öccse, Brian Gleeson is.

A Paramount Pictures forgalmazta a rendező legutóbbi filmjét, a Noét is, ami $362 millió dollárt jövedelmezett világszinten. Aronofsky nem csak rendezte, hanem írta és producerként is felügyelte filmjét a Protozoa Pictures nevű produkciós cégén keresztül - a produceri teendőkbe Scott Franklin és Ari Handel is besegített neki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .