Darren Aronofsky hozza Noé történetét

Darren Aronofsky hozza Noé történetét

Míg Darren Aronofsky készül a The Wolverine forgatására, közben leszerződött egy négyrészes képregény-sorozat megfilmesítésére, mely Noah (Noé) címre hallgat.

A mini-sorozat Noé bárkájának (Noah's Ark) sci-fi adaptációja lesz, amit a Book of Genesis-es Nico Henrichon kreált. Darre Aronofsky reméli, hogy ezt a bibliai újragondolást készítheti el következő projektjeként. „Furcsamód 1976-ban gyerekként az In Search of Noah's Ark-ot nézve rajongtam érte”, mondja Aronofsky.

Darren Aronofsky az elmúlt hat évben dolgozott a Noé forgatókönyvén, és megpróbál egy nagyobb stúdiót keresni a projekthez, mire befejezi a The Wolverine-t.

Aronofsky már most kikötötte, hogy ne várjanak dajkamesét, ahogyan a vasárnapi iskolában mesélték. Ambiciózus ötlete van az ember megvalósítására, aki megmenti az állatokat az özönvíztől.

Ő volt az első környezetvédő. Az első ember, aki szőlőültetvényeket gondozott, bort ivott és berúgott. Meg voltam döbbenve, mikor újra elolvastam, és rádöbbentem, milyen mocskos történet is ez valójában. Semmiképp nem lesz korhatár besorolásos, főként mert a vallási téma miatt minden durva jelenet cenzúrázva lesz.

Az interjút a Los Angeles Times készítette.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .