Cumbergrincs, a Gru 3 gonosza és Minyonok röviden

A Universal Pictures is a CinemaConon jelentette be, hogy az Illumination Entertainmenttel karöltve milyen terveik vannak a jövőre nézve.

Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas

Kezdetnek itt van az új Grincs film, ami természetesen animációs közegben születik újjá, a címszereplő eredeti hangját pedig Benedict Cumberbatch biztosítja. Dr. Seuss klasszikusa nyújtja az alapokat, amelyből Pete Candeland és Yarrow Cheney rendezik a szóban forgó animációst. A Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas címen futó projekt 2017. november 10-én debütál az Államokban.

Despicable Me 3

Trey Parker aláírt a Gru 3 szereplőgárdájába, aki a folytatás gonoszát szólaltatja majd meg. Karaktere a Balthazar Bratt névre hallgat, aki gyereksztár volt, ám felnőttként megszállottjává vált annak a figurának, akit a '80-as években alakított. Balthazar lehet Gru eddigi legfélelmetesebb ellensége. A Gru 3-ban természetesen visszatér Margo, Edith és Agnes is, valamint a minyonok sem maradnak ki a buliból. Ha minden a tervek szerint alakul, 2017. június 30-án mutatják be a harmadik felvonás a tengerentúliaknál.

Mower Minions

Végezetül pedig bejelentették a Mower Minions rövidfilmet, ami azért lehet működőképesebb, mert az tavaly bebizonyosodott, hogy az egészestés filmben nem tudtak igazán jól érvényesülni, és viccesek is lenni másfél órán keresztül.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .