Csúszik a RoboCop és az Elysium is, hamarabb jön a Derült égből fasírt 2

Csúszik a RoboCop és az Elysium is, hamarabb jön a Derült égből fasírt 2

A Sony Pictures nagy örömünkre beleturkált néhány jövőre érkező filmjének ütemezésébe - írja The Hollywood Reporter. Ugyan reggel a forgatási képeknél már írtam, de ide is illik, hogy a RoboCop remake 2013. augusztus 9. helyett csak 2014. február 7-én kerül mozikba. A sci-fi újragondolás címszereplőjét Joel Kinnaman kelti életre, és ezen a napon kerül majd mozikba a Need for Speed videojáték adaptáció is.

Sajnos Neill Blomkamp kiborgos sci-fije, az Elysium ugyancsak változtatáson megy keresztül, és 2013. március 1. helyett csak 2013. augusztus 9-én kerül vásznakra, avagy megkapta a RoboCop által szabadon hagyott napot. A sci-fi-thrillernek a New Line Cinema vígjátékával, We're the Millersszel kell szembenéznie, ami nem vészes, hiszen elég más a két film célközönsége.

A stúdió előrébb hozta a Derült égből fasírt 2 (Cloudy 2: Revenge of the Leftlovers) premierjének napját 2014. február 7-ről 2013. szeptember 27-ére. Ezen a napon debütál a Fox Runner Runner-je és a Summit The Tomb-ja. Végül pedig a Sony kitűzte a Pixels című animációs filmjének premierdátumát 2013. május 17-ére.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .