Csingiling jövőre is berepül a mozikba

A Disneytoon Studios újra mozikba küldi Csingilinget, ugyanis bejelentették a legújabb róla szóló filmet, a Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast-et.

A vidám és ügyes állattündér, Fawn nem hisz abban, hogy egy könyvet a borítója alapján kell megítélni, így összebarátkozik egy hatalmas és titokzatos lénnyel, akit mindenki csak NeverBeast néven ismer. Csingiling és barátai azonban nem örülnek az új jövevénynek, ezért a tündérek elit alakulata elindul, hogy elfogják a szörnyet, mielőtt elpusztítaná otthonukat. Fawnnak tehát akcióba kell lendülnie a lányokkal szemben, hogy megmentse NeverBeastet.

A már megszokott eredeti szinkronszínészek, Mae Whitman, Megan Hilty, Lucy Liu, Raven-Symoné, Anjelica Huston és Ginnifer Goodwin is visszatérnek, hogy megszólaltassák a főszereplőket.

A rendező Steve Loter (Kim Possible), a premierre pedig már 2015. március 3-án sor kerül az Államokban. Most pedig nézzünk egy részletet a filmből.

The Girls Meet Gruff:

PH0iR7rwo67p29_1_l

PHgVWrp2vNkhjp_1_l

PHMbkjofJsyMPU_1_l

PHPGTeyHIvR3TV_1_l

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .