Comic-Con 2014: Bejelentették a Sinister Six, A csodálatos pókember 3 és az Uncharted premierjét

A Columbia Pictures bejelentette közel $4 milliárdos Pókember szériájuk jövőbeli terveit. A következő fim a Sinister Six lesz, amelyet Drew Goddard rendez saját forgatókönyvéből - ennek premierjét 2016. november 11-ére tűzték ki.

Comic-Con 2014 Bejelentették a Sinister Six, A csodálatos pókember 3 és az Uncharted premierdátumát

Továbbá az is biztosnak tűnik, hogy A csodálatos pókember 3 (The Amazing Spider-Man 3) 2018-ban debütál, bár valami nem stimmel, mert pontos dátumot nem közöltek, ami akár egy baljós jelként is felfogható. A rendező elvileg Marc Webb lesz.

Végül pedig nézzük a talán legvártabb adaptációt, az Unchartedet, ami már 2016. június 10-én befigyel az amcsi mozik vásznaira. Ezt a filmet Seth Gordon rendezi, melyhez legutóbb David Guggenheim körmölt forgatókönyvet.

Persze még csak a Comic-Con kapujában vagyunk, úgyhogy az elkövetkező napokban még biztosan hallunk mindegyik projektről.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. kroobe

    Drew Goddard szerintem jó választás a sinister six-re.Az Uncharted olyan mint egy indiana jones csak komolyabb.A pókember 3 pedig jöhet mert nekem eddig nagyon bejött.

    • Sinisterre nagyon kíváncsi leszek, mint ahogyan az Unchartedre is… Pók3… hát, a második nem volt olyan jó, mint az első, de legalább észbe kaptak, hogy össze kell magukat szedniük. Ez jó. :)