Comic-Con 2013: Batman reboot és Igazság Ligája 2015-ben!

Az Ain't Cool News srácaihoz egy meglehetősen érdekes dokumentum került, amelyben stúdiók stratégiáit sorolják fel. Ennek része, hogy 2015-re tervbe van véve a címnélküli Batman újragondolás (Untitled Batman Reboot) és az Igazság Ligája (Justice Leauge) film is.

Comic-Con 2013 Batman reboot és Igazság Ligája 2015-ben!

Ennek hála elindultak a feltételezések arról, hogy a tervek szerint a Warner Bros. és a Legendary Pictures a Comic-Conon bejelentik az előbb említett két szuperhősös filmjeiket. Erre leginkább ma kerülhet sor, szóval várjuk ki a végét!

További érdekesség, hogy az Ant-Man 2015. novemberi érkezése is biztosra vehető, és a Trolls-t is említik a szóban forgó dokumentumban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Anonymous

    Ezzel csak az a gond hogy az Igazság Ligája filmhez minimum kell még egy Flash film, Aquaman film, és Wonderwoman film sem ártana ártana Zöldíjászt a sorozattal be lehetne hozni a képbe meg Zöldlámpásnak is kéne még eggy rész.

  2. Anonymous

    De jó lesz mindenféle DC, Marvel féle szuperhős filmek ellepik a mozikat, arra lennék kiváncsi mikor unnak már bele az emberek ezekbe a idiota filmekbe, amik csak a látványra épülnek.
    Mi lesz a következő szuperhős movie?: a názáreti jézus-man.

  3. Szerintem neked ugyanolyan savanyú és élettelen az életed, mint a hozzászólásod, amiben még a nevedet is fel merted vállalni. Gondolom sokat megnéztél ezekből a filmekből, ha csak ennyi a véleményed róluk.

  4. Névtelen 8:51
    Kérdés, hogy ki bír el egy egész filmet, mert lehet aztán nagyot is bukni egy-egy ilyennel…

    Névtelen 9:40
    Ennek is vannak rajongói, nem mindenkinek asztala, de ez mindennel így van.