Comic-Con 2013: A Lego kaland és a Dredd 3 folytatása

A Warner Bros. a Comic-Conon jelentette be, hogy Channing Tatum, Jonah Hill és Cobie Smulders is csatlakoztak A Lego kaland (The Lego Movie) szereplőgárdájához, és nyilván egy-egy karakter eredeti hangját fogják kölcsönözni.

Channing Tatum hangján szólal majd meg Superman, Jonah Hill hangján a Zöld Lámpás, Cobie Smulders pedig a Csodanőt fogja hangolni. Hogy ez hogyan hangzik, minket vélhetőleg hidegen hagy, de azért jó tudni.

Comic-Con 2013 A Lego kaland és a Dredd 3 folytatása

Karl Urban idén is feltűnt San Diegóban a Comic-Conon, hogy promózza a Fox csatornára érkező új sorozatát, az Almost Humant. A színész elejtette, hogy egyáltalán nincs kizárva, hogy elkészül a Dredd 3D folytatása. Urban elmondta, hogy találkozott a Dredd 3D író-producerével, Alex Garlanddal, és arról beszélgettek, hogy mindketten reménykednek abban, hogy elkészül a Dredd 2.

Őszintén szólva, nem sok esélyt látok a folytatás elkészülésére, hiszen a film hatalmas buktát produkált már az első hétvégéjén. Az $50 millió dollárból forgatott akció-thriller mindössze $6,3 millióval nyitott, és jelenleg is csak $35,6 milliót tudott összekaparni világszinten. Arról már nem is beszélve, hogy januárban Pete Travis rendező kijelentette, hogy ő nem vesz részt a folytatás elkészítésében, viszont most a rajongók bíznak abban, hogy megváltozik az álláspontja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

9 hozzászólás

  1. Anonymous

    Baromira remélem, hogy folytatják, szedjenek össze egy Dredd fan producer gárdát és kész. :)

  2. Én már nem vagyok ennyire lelkes a folytatás miatt. :D Lehet, h képregényhűbb lett a Dredd 3D, de nekem akkor is a régi a nagy kedvenc, ez csak egy agyatlan akciófilm számomra.

  3. Kár hogy nem szeretsz játszani, annyi jó történet van abban a “világban” is.

  4. Kinőttem belőle, sajnálok rá minden egyes percet… inkább megnézek egy filmet – így se győzök velük haladni.

  5. Anonymous

    Sosem értettem miért mondják azt, hogy “kinőttem belőle”. Olyan mint valami lekezelő gyerekes téma, pedig a videojátékok legnagyobb része +18. Akkor használd a már nem érdekel, vagy nem köt le kifejezéseket. :) Persze ha választani kéne én is a moziba mennék!

    godach – igazad van, mennyi játék van, aminek olyan forgatókönyve van, hogy a legnagyobb filmekkel is felveszik a versenyt…

  6. Névtelen 17:21
    Lehet, hogy rossz a kifejezés, de valószínűleg ez a helyzet, mert 6-8 éven keresztül legalább játszottam PC-s játékokkal, korábban meg ami volt, de megváltozott az életszemléletem, és mint írtam, sajnálom rá az időt. :) Egyébként semmi lekezelő nincs benne, de egyszerűen nem vonz. :)

    Valóban vannak olyan játékok, amelyek jobb forgatókönyv alapján íródnak, mint egy-egy film… nem is kevés, főleg manapság…

  7. Én is sajnálom azt a kifejezést hogy: Kinőttem Belőle.
    Főleg akkor, ha egy olyan kaliberű embertől hallom mint a Függő. A baráti társaságomból mindenki tőlem kér véleményt, mert ha nem is láttam a filmet, akkor is kevés van amiről nem tudok. Ez a hozzáállás a játékokról kb az én fülembe akkora nagy badarság, mint a te füledbe az ha valaki egy Futbalmaffia filmhez hasonlítaná az Avengerst, hogy melyik az élethűbb.

    Történetesen 27 éves vagyok, van egy gyönyörű fiam, most érkezik a lányom, dolgozok, kertes lakásban élek szóval van mit csinálni. Rá vagyok kattanva a sorozatokra és mondanom sem kell sokat filmezek. 20 éve egy Atari 2600-assal, aztán egy NES-el most pedig mindennel játszok, ami csak a kezem ügyébe kerül. Ezzel ellentétben nem vagyok KoCZka, elmegyek inni mai napig (a jó ízlés határain belül) a barátokkal, odacsaptam ha kellett és csajoztam is eleget. DE
    Az a fajta ember vagyok, aki sosem fog KINŐNI a videojátékok által keltett világból.

  8. Anonymous

    Mondjuk megértem Függő, én vagyok a 17:21-es.
    Egyik barátom is ezzel a kifejezéssel jön, én 22 éves vagyok. Mondjuk én nagyon megválogatom mivel játszom. Csak az, hogy kinőtt valaki valamiből, az max ruha, ez olyan mintha azt mondanád, hogy kinőttem a könyvolvasásból, nem ez nem is jó példa, mert nem interaktív, legyen inkább társasjáték, vagy filmforgatás. :)

  9. Én sem sértődök már meg ilyen kijelentéseken, pusztán legyintek rá egyet. Van olyan ismerősöm aki felteszi a kérdést:
    Hogy tudsz olvasni?, Hogy tudsz játszani?, Hogy tudsz sorozatokat nézni?.
    És amikor elolvasom a Dean R. Koontz – Halottlátó-t, vagy Végigjátszom a Mass Effect-et, vagy befejezem a Szökés című sorozatot, akkor bennem is megfogalmazódik a kérdés:
    Úristen, milyen történetekről maradtam volna le, ha egy kicsit is szűkebb az érdeklődési köröm :)