Coenék írják A sebhelyesarcú remake forgatókönyvét

A Universal Picutures bejelentette A sebhelyesarcú remake premierdátumát, és forgatókönyvíróit is. Először is, a címszereplő gengszter bőrébe Diego Luna bújik - majd meglátjuk, mire viszi.

Másodszor, a filmhez Joel Cohen és Ethan Coen (Nem vénnek való vidék) dobják papírra a forgatókönyvet, ám mivel Antoine Fuqua lépett a rendezői posztról, így az még kérdéses, hogy ki helyettesíti.

Ami pedig a premierdátumot illeti, 2018. augusztus 10-ére jelentették be az amerikai premiert, és mivel Universalos film, tippre világpremierként kapjuk egy nappal korábban a tengerentúliakhoz képest.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

      • Tudom, hogy az előző Scarface is remake volt, de szerintem Al Pacino és De Palma kimaxolták ezt a storyt. Az egy tökéletes remake volt. Attól már csak rosszabbat lehet csinálni. De akkor meg minek?

  1. Edete

    Coenék elég tehetségesek ahhoz feldolgozzák ezt a kultikus és egyébként tökéletes filmet, szóval én várom.

    • Nekem Coenék neve nem garancia. Sokan nem szeretik a filmjeiket. Köztük én sem. Túl müvésziek akarnak lenni. Nem biztos, hogy ez egy Scarface-nek jót tesz.