Cloverfield 2 infók Matt Reevestől

Cloverfield 2 infók Matt Reevestől

Néhány nap múlva jelenik meg a tengerentúliaknál a Let Me In remake DVD-n és Blu-rayen, melyet Matt Reeves direktor jegyez, és ennek promóciós körútján a Movieweb.com megkérdezte a rendezőt a hatalmas várakozásnak örvendő Cloverfield 2-ről, mely egyelőre még csak fejben létezik. Reeves az alábbiakat nyilatkozta:

Valószínűleg nem a Cloverfield 2 lesz a következő munkám, mert ezen még agyalnom kell. Nem igazán volt még időm, hogy beszéljünk a többiekkel arról, hogy mit szeretnénk. Feltehetőleg kicsit hosszabb időt emészt fel a projekt, amennyiben találunk olyan ideát, ami megfelelően felcsigázza majd a nézőket. Még dolgozunk a sztorin, szóval nincs még kiforrva a dolog. Ez vicces. Valaki azt mondta nekem a minap 'Hallottuk, hogy újra együtt dolgozol a bandával.' Mire én azt mondtam, 'Igen, de jelenleg még nagyon az elején jár a dolog. Igazából konkrétan erről még nem is beszéltünk'”.

Mivel nem a Cloverfield 2 lesz Matt Reeves következő projektje, megkérdezték tőle, milyen koncepcióban gondolkodik. A rendező azt tervezi, hogy forgat egy filmet A láthatatlan nőről (The Invisible Woman), aztán egy másik nagy projekt készít el közvetlenül utána:

Még nem döntöttem el, mit csinálok legközelebb. Az egyik legizgalmasabb dolog számomra a Let Me In jó fogadtatása volt, bár a mozi-kasszáknál nem szerepelt jól. Azok, akik látták a filmet, nagyon élvezték, mert izgalmas, és sok érdekes lehetőséget tártam a néző szeme elé. Olvasok néhány szkriptet és regényt, és egy csomó megvitatásra vár, bár még nem döntöttem el, mi lesz a következő projektem, úgyhogy nem tudom, mi lesz a következő lépésem. Sokat olvasok, és remélhetőleg a következő két hónapban már tudok valamit mondani, mire számíthatnak majd a nézők. Nagyon szeretném továbbra is megtartani a jó benyomást, és a hype-ot ennél a kisebb projektnél is, mielőtt összehozzuk a Cloverfield 2-t. Ez a projekt The Invisible Woman címen fut, melyben megismerhetjük a karakter félelmeit, és egy nő kétségbeesésének anatómiáját. Hasonló lesz a történetmesélése, mint a Let Me Innél. Meghitt jellegű történet, és izgatottan várom, hogy elkészíthessem. Valószínűleg ez lesz az űrkitöltő, amíg összejön a másik nagyobb projekt. Szóval remélem sikerül ezt a kettőt megcsinálni egymás után, és aztán következhet a Cloverfield 2.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Nekem nem jött be az egy, és a kettőt sem fogom megnézni ….