Polgárháború az Amerika Kapitány 3-ban Vasemberrel

Úgy tűnik, hogy a Marvel Studios megszerezte Robert Downey Jr.-t az Amerika Kapitány 3-ba (Captain America 3), amelynek története ezek alapján a polgárháború idején fog játszódni - tudatta a Variety.

Civilháború az Amerika Kapitány 3-ban Vasemberrel

A történet szerint Tony Stark, vagyis Vasember összekülönbözik Steve Rogersszel, méghozzá a Szuperhős Regisztrációs Törvény kapcsán, amivel az amerikai kormány arra kötelezi az összes szuperképességekkel rendelkező egyént, hogy regisztrálja magát, és ezzel beleegyezzen, hogy egy új rendőrség tagjaként teljesítsen szolgálatot. Stark támogatja a programot, Rogers viszont nem, mert szerinte ez veszélyt jelent az amerikai állampolgárok szabadságjogaira nézve. Rogersnek így menekülőre kell fognia néhány 'cimborájával', ez pedig lehetőség arra, hogy Starkból egyfajta negatív karaktert csináljanak, hiszen ő az egyetlen, akinek véleménye nem egyezik a többi Bosszúállóéval.

A forgatást jövő év tavaszán kezdik, ami időszerű a 2016. május 6-ára bejelentett premierhez. A forrás szerint még nem írták alá a szerződést Downey Jr.-ral, de már közel járnak. A stúdió eredetileg kisebb szerepet szánt Downey Jr.-nak, ami mindössze három hetes forgatást jelentett volna számára, azonban a színész nagyobb szerepet akart a történetből, ami persze nagyobb gázsit is jelent számára.

Stark igazándiból majd így a Bosszúállók 4-ben (The Avengers 4) kapna jelentősebb szerepet, ami előtt felvezetnek új karaktereket, például Doctor Strage-et vagy Ant-Mant.

Egyes források szerint Robert Downey Jr. $40 milliót kért a szerepért, ami nem kevés, nem tekintve azokat az utólagos juttatásokat, amelyek a bevétel alapján ütik markát. A színész összesen $50 milliót markolt fel a Bosszúállókért.

Anthony és Joe Russo (Amerika Kapitány - A tél katonája) rendezik a filmet Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvéből, és állítólag hatalmas ötletük van a filmhez, amiről most már tudjuk, hogy a polgárháborús főszálat jelenti. A második részben szereplő Frank Grillo állítólag visszatér Crossbones szerepében.

És ha még nincs elegetek a Bosszúállókból, akkor röviden annyit írnék, hogy Robert Downey Jr. a legjobb Marvel filmnek nevezte a jövő májusban debütáló Bosszúállók: Ultron korát (Avengers: Age of Ultron), amelynek előzetesét hétvégén láthatta a New Yorki Comic-Conra látogató közönség egy része.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .