Cirque du Soleil - Egy világ választ el magyar feliratos előzetes

2012. november 15-én kerül a mozikba a Cirque du Soleil társulat mozifilmje, a Cirque du Soleil - Egy világ választ el (Cirque du Soleil: Worlds Away) - a 3D-s produkció producerei többek között James Cameron és Andrew Adamson.

A közönség mindeddig csak élő előadás formájában csodálhatta a Cirque du Soleil előadásait, de ez most megváltozik. A CIRQUE DU SOLEIL mozifilm, amelynek producere James Cameron, két fiatal légtornász sorsát követi, akiket szétválasztott az élet, és meg kell találniuk egymást a cirkusz lenyűgöző világában. A nézők nem csak az elképesztő produkciókat élhetik át, hanem láthatják azt a páratlan utat, amit maguk az előadók bejárnak. A filmben 6 különböző műsor produkciói és zenéi szerepelnek, ezek a Ca, Love, Zumanity, Viva, Elvis, Believe és az O.

A film azt a forradalmi 3D-s technológiát használja, amelyet az Avatar és a Titanic is, és ezáltal a mozinézők úgy merülhetnek el az élményben, ahogy az a cirkuszi közönségnek soha nem adatott meg; olyan lenyűgöző látványban és hajmeresztő mutatványokban lesz részük, amitől a szokványos cirkuszt tényleg egy világ választja el.

Magyar bemutató:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .