Címcsere a Rapunzelnél

Roy Conli producer tegnap jelentette be, hogy a készülő Rapunzel című rajzfilmet Tangledre (kb. Összegubancolódott, Összekuszált) cserélik. Íme, a teljes bejelentés:
Üdv mindenkinek, Roy Conli vagyok, a Disney következő animációs filmjének producere. Van néhány izgalmas, új hírem, és fontosnak tartom, hogy ti, a Disney rajongók értesüljetek róluk elsőként. A Tangled című rajzfilmről szeretnék beszélni, amely egy friss és csavaros hercegnős történet. Filmünkben a hírhedt bandita, Flynn Rider összeakad egy 35 méter hosszú hajú lánnyal. Nagyon mókás volt összehozni ezt a párost, mert Flynn igazi világvándor, míg Rapunzel 18 évig egy toronyban raboskodott. Nagyon büszke vagyok a stábra, fantasztikus munkát végeztek. Megteremtettek egy csodás világot, remek karakterekkel és nagyszerű történettel, és ezek remekül fognak mutatni 3D-ben. Itt a stúdióban mindnyájan türelmetlenül várjuk, hogy megnézhessétek majd a filmet novemberben.
A szereplők hangját Mandy Moore, Zachary Levi, Dan Fogler, Kristin Chenoweth, Reese Witherspoon és Donna Murphy kölcsönzik, az amerikai bemutató november 24-én lesz.

Véleményem: mivel nekem tetszett A hercegnő és a béka is, ez pedig hasonlónak ígérkezik, ezt sem fogom megvetni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .