Christian Bale Terrence Malick új projektjében

Christian Bale Terrence Malick új projektjébenA Twitch szerint Christian Bale aláírt egy címnélküli projektbe, melyet Terrence Malick fog rendezni. Ez a projekt nem összekeverendő az Untitled Terrence Malick Projecttel, amelynek jelenleg az utómunkálatait végzik, és a rendező reméli, hogy jövő év elején elkezdheti új projektjének forgatását.
Jelen pillanatban nagyon keveset tudni ennek a misztikus filmnek a történetéről, mindössze annyit, hogy nem a férfi (Christian Bale), hanem a női főszereplő kerül majd a középpontba. A női főszerepre keresik a megfelelő színésznőt, és Malick olyan színésznőket nézett ki, mint Rooney Mara, Haley Bennett, Clémence Poésy vagy Mia Wasikowska.
Sarah Green (The Tree of Life) ismét producerként lesz jelen ennél az új projektnél. Érdekesség, hogy Christian Bale és Terrence Malick korábban már dolgoztak együtt 2005-ben Az új világon (The New World).

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .