Christian Bale szerepelni fog David O. Russell címnélküli projektjében

Christian Bale szerepelni fog David O. Russell címnélküli projektjében

Bradley Cooper, Jeremy Renner és Amy Adams mellé csatlakozott Christian Bale David O. Russell drámájának stábjába. Russell jelenleg a forgatókönyvet körmöli Eric Singerrel, aki a szkript eredeti verzióját készítette.

A rendező most először fog együtt dolgozni a kétszeres Oscar-jelölt Rennerrel, és másodszor az Oscar-díjas Christian Bale-lel, akit a The Fighter - A harcosban nyújtott alakításáért tüntetett ki az Akadémia, melyet David O. Russell rendezett. Amy Adams-szel ugyancsak a The Fighter-ön dolgozott együtt, Cooperrel pedig a hamarosan mozikba kerülő Silver Linings Playbook-on, melyet Torontóban mutattak be elsőként.

A film története igaz eseményeken alapul, és egy hírhedt pénzzel operáló szélhámosról (Bale) és szeretőjéről-bűntársáról (Adams) szól, akik arra kényszerülnek, hogy összefogjanak egy szövetségi ügynökkel (Cooper), akinek segítségével előnyhöz jutnak más szélhámosokkal, gengszterekkel és politikusokkal szemben. Az egész sztori epicentrumát New Jersey állam szenvedélyes és kiszámíthatatlan góréja (Renner) adja, aki egyben helyi hős és Camden polgármestere.

Az amcsi premiert jövő év végére tervezik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .