Chris Evans lelép a Bosszúállók 4 után?

Nemsokára nézhetjük a Bosszúállók 3-at, ám egyelőre Amerika Kapitány sorsa elég ködös, ugyanis Chris Evans szerződése lejár a jövőre érkező, alcímmel még nem rendelkező Bosszúállók 4-gyel.

A New York Times interjúztatta a színészt, akiknek Evans elmondta, hogy jövőre elköszön a karaktertől és búcsút int Amerika Kapitánynak. Evanst nemsokára a Broadwayen láthatja közönség a Lobby Hero-ban, Michael Cera oldalán.

Mindegy is, hogy mi lesz a negyedik részben, egyelőre foglalkozzunk a Végtelen háborúval, amelynek megerősített stáblistája így fest: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olson, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Don Cheadle, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Sean Gunn, Tom Holland, Paul Rudd, Josh Brolin.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .