Charlize Theronnak esze ágában sincs randizni

161315075RH00145_85th_Annua

Makacsul tartja magát az a pletyka, hogy Charlize Theron és Seth MacFarlane egy pár. Ezt a bulvártévék és a bloggerek arra alapozzák, hogy a két sztár hetekig együtt forgatott, és ha nyilvánosan azon kapták őket, hogy együtt ebédelnek, rögtön fedezékbe vonultak. E két tény azonban kevés a boldogsághoz, mert a színésznő és a színész-rendező tényleg csak barátok. Theronnak mostanában nincs ideje párkapcsolatba bonyolódni, mert ha nem forgat, minden idejét leköti a kisfia, és MacFarlane sem szokott a munkatársaival közeli kapcsolatba kerülni, mert abból csak baj lenne.

Amin jelenleg dolgoznak, az egy vicces western, az A Million Ways to Die in the West (A Million Ways to Die in the West, hazai bemutató: 2014. május 29.). MacFarlane azt ígéri, hogy jól ismert brutális humora a vadnyugati kulisszák között ugyanúgy működik, mint modern környezetben, és alighanem hihetünk a Family Guy és a Ted alkotójának. MacFarlane nem csak rendez, hanem maga is szerepel a filmben, akárcsak Amanda Seyfried, Liam Neeson és Giovanni Ribisi.

A vicces western után MacFarlane nem pihen, hanem rögtön nekilát a Ted 2-nek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .