Charlize Theron esete a korrupt polgárőrökkel

Charlize Theron esete a korrupt polgárőrökkel

Charlize Theron körül zajlik az élet, ugyanis a Heat Vision Blog tájékoztatása szerint elvállalta, hogy producerként felügyeli és szerepel is egy krimi-thrillerben, amelynek a Paramount Pictures ad otthont. A projekt egyelőre cím nélkül árválkodik (Untitled Theron-Paramount Crime Thriller), és a karakteréről sem árultak el semmit.

A The Killing sorozat írója, Dan Nowak jegyzi a forgatókönyvet, amely egy csoport korrupt polgárőr történetét meséli el. Hasonló filmre számíthatunk, mint A tégla (The Departed) és Az utolsó műszak.

Ian Bryce producerként lesz jelen, ugyanúgy, mint ahogyan Charlize Theron is - utóbbi a Denver & Deliah nevű produkciós cégével maga mögött. Ian Brcye korábban olyan filmek fölött bábáskodott, mint a Transformers, a Transformers: A bukottak bosszúja, a Transformers 3, az Izomagyak (Pain and Gain) és a Z világháború (World War Z).

Charlize Theron szekere mostanság igencsak szalad, hiszen tavaly láthattuk a Prometheusban, és hétvégén írt alá a Ladies Nightra, nem beszélve a David Fincher rendezésében készülő Gone Girlről.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .