Channing Tatum visszatér a hatalmas táncparádénak ígért Step Up 5-ben

Channing Tatum visszatér a hatalmas táncparádénak ígért Step Up 5-ben

Két éve, a Fast Five teljesen új irányt adott a franchise-nak, amikor a készítők úgy döntöttek, hogy visszahozzák az első négy film főszereplőit. Nos, most a Summit Entertainment is ezt a receptet követi a Step Up 5-tel. A Deadline tájékoztatása szerint a stúdió elkezdett dolgozni az ötödik táncos filmen, amelyben terveik szerint összetoborozzák az első négy film főszereplőit, beleértve Channing Tatumot is.

Ezek fényében még akár jó is kikerekedhet belőle, viszont a negyedik részt, a Step Up 4: Forradalmat (Step Up Revolution) még nem sikerült csekkolnom, ám annak rendezője, Scott Speer kapta meg az ötödik film fő székét is, aki John Swetnam forgatókönyvéből fog irányítani.

A történet csúcspontja egy eget rengető tánc összecsapás lesz, amennyiben minden a tervek szerint alakul, és sikerül az összes film szereplőjét visszainvitálni egy-egy cameo erejéig.

Perpillanat még senki nem írta alá szerződését, de látszólag nincs akadálya Channing Tatum és Jenna Dewan-Tatum visszatérésének sem. Lényegében mindkettejük karrierjét a 2006-os Step Up indította el, és Tatum vendégszereplőként tiszteletét is tette a Step Up 2: Streetdance-ben (Step Up 2: The Streets). Csak néhányukat említve, Briana Evigan (Step Up 2: Streetdance), Sharni Vinson (Step Up 3D) és Ryan Guzman (Step Up 4: Forradalom) is visszatérhet.

Producerként Jennifer Gibgot és Adam Shankman lesz jelen, de a forgatás részletei még váratnak magukra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .