Casting 31.07.12.

  • Februárban Marc Guggenheim elvállalta a Perry Mason mozifilm forgatókönyvének papírra vetését, melyben Robert Downey Jr. fogja alakítani a címszereplőt. Ma ismét mozgolódás történt a projekt körül, és a forgatókönyvíró elárulta, hogy teljes mértékben hű kíván maradni az eredeti karakterhez. Egyelőre nincs meg a forgatás kezdőnapja, de 2014-re akár elkészülhet a film.
  • John Leguizamo szerepet vállalt a Ridley Scott rendezésében készülő The Counselorban, Jeff Wadlow pedig a Kick-Ass 2: Balls to the Wall című folytatásfilm stábjába írt alá. Előbbi egy drogdílert fog alakítani, utóbbi pedig Red Mist testőrét, Javiert. Utóbbiban Christopher Mintz-Plasse mellett Aaron Johnson, Nicolas Cage és Chloe Moretz is visszatér korábbi szerepében.
  • Jessica Chaffin és Jamie Denbo is szerepet kapott a még mindig cím nélkül futó zsarus vígjátékban (Untitled Buddy Cop Comedy), melynek főszerepére korábban Sandra Bullock és Melissa McCarthy írtak alá. Paul Feig fog rendezni, szóval ez a film megmarad másnak, habár Bullock miatt van rá esély, hogy megnézem, de nem ülök tűkön miatta. 2013. április 5-ig kell elkészülniük a filmmel.
  • Ismét egy The Wolverine-os jellegű hír, ugyanis James Mangold rendező elvállalta A vörös kör (Le cercle rouge/The Red Circle) remake megrendezését. Az eredeti francia-olasz filmben Alain Delon alakította a főszereplőt. A producerek elég régimódinak és nagyszerűnek ítélték meg nyilatkozatukban Mangoldot, ezért szívesen bízzák rá a projektet.
  • Russell Branddel tárgyalnak, hogy vegye át Jim Carrey helyét a Pierre Pierre című vígjátékban, melyet Larry Charles fog rendezni, és eredetileg Jason Reitman rendezte volna. A hírek arról nem szólnak, hogy Carrey miért dobbantott a projektből.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Anonymous

    lehet hülye kérdés, de nem égett szarrá a Kick-Ass 1-ben Nicholas Cage??

  2. Képregényes vizeken nincs lehetetlen, de nem tudom hogyan hozzák vissza.