Casting 30.07.13.

  • Wes Bentley, Joan Cusack, James Marsden és Alan Tudyk is szerepet kaptak Shira Piven dramedyjében, a Welcome to Me-ben. Kristen Wiig, Linda Cardellini, Jennifer Jason Leigh és Tim Robbins még korábban írtak alá egy-egy fontosabb szerepre. Így, hogy lényegében összeállít a stáb, a forgatás már tegnap elkezdődött.
  • Kat Dennings a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) című folytatásfilmben is Darcy Lewis bőrébe bújik, és a színésznő az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy néhány jelenetet újraforgatnak a filmből. Arról nincs hír, hogy mely jeleneteket érinti az utóforgatás.
  • A FilmDistrict góréi úgy döntöttek, hogy 2013. október 25-e helyett csak 2013. november 27-én kerüljön mozikba az Oldboy remake. Viszont nem lett jobb a helyzete ezen a napon, hiszen ekkor nyit a Black Nativity, a Jégvarázs (Frozen), a Homefront, a Mandela: Long Walk to Freedom, a Grace of Monaco és az Out of the Furnace is. Magyarul: gatya felköt.
  • A Sony Pictures Classics tegnap bejelentette, hogy megszerezték a Tim's Vermeer című dokumentumfilm világszintű forgalmazási jogait. Tim A dokumentumfilm Jenison texasi feltaláló a festőművészet egyik legnagyobb rejtélyét igyekszik megoldani: vajon hogyan tudott a 17. századi holland festő, Johannes Vermeer annyira foto-realisztikus képeket festeni 150 évvel a fényképezőgép feltalálása előtt. Jenison végül arra jut, hogy Vermeer valószínűleg tükröket és lencséket használt a festés során.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .