Casting 29.11.12.

  • Nemrégiben olvashattatok A hobbit - Váratlan utazás (The Hobbit: An Unexpected Journey) HFR 3D-jéről, és a hazai forgalmazó az imént jelentette be, hogy a Cinema City Aréna, a Cinema City Westend, valamint a MiMozink Óbuda moziban vetítik majd a filmet ebben a formában. Ezen felül mától már tudtok jegyet váltani elővételben a Cinema City mozikban.
  • James Cameron tegnap részt vett A hobbit: Váratlan utazás új-zélandi premierjén, ahol szóba hozta az Avatar 2-t, melynek forgatókönyvét februárig be szeretné fejezni, hogy jövő évvégén kamerát ragadhasson stábjával. Ezek mellé úgy tűnik, hogy a rendező elismerte a Peter Jackson által használt 48 kép / másodperces technológiát, amelyet egy merész, de szükséges technológiai újításnak tart.
  • Utolérte a remake-láz az 1986-os Gyermek az időben-t (Flight of the Navigator) is, melyhez a Disney fel is kérte a Kockázatos túra író-rendezőpárosát, Derek Connolly-t és Colin Trevorrow-t, hogy írják újra a feldolgozás forgatókönyvét. Az első vázlatokat még 2009 májusában Brad Copeland vetette papírra.
  • Joe Carnahannal (A szupercsapat) zajlanak épp a tárgyalások, hogy vegye kezébe a Tomm Coker és Daniel Freedman képregénye alapján készülő Undying Love című adaptációt, amely vámpírokról szól ugyebár, de a címkék segítőkészek ezúttal is.
  • Már biztos egy ideje, hogy James Gunn fogja írni és rendezni a Guardians of the Galaxy-t a Marvel számára. A stúdió jelenleg a szereplőválogatással van elfoglalva, és Joel Edgerton mellett Jim Sturgesst, Jack Hustont, Lee Pace-t és Eddie Redmayne-t is meghallgatták az Őrzők vezetője, Peter Quill szerepére. Rajtuk kívül James Marsden, Garrett Hedlund és Sullivan Stapleton is könnyen lehet, hogy érdekelt a dologban.
  • A legújabb hírek szerint James McAvoy ütemezési problémák miatt dobbantott az egyelőre címnélküli WikiLeaks-DreamWorks projektből (Untitled WikiLeaks/DreamWorks Project), de már meg is találták utódját a Becstelen Brigantykból jól ismert Daniel Brühl személyében. A színész Daniel Domscheit-Berget, a WikiLeaks alapítójának, Julian Assange-nak (Benedict Cumberbatch) a jobb kezét fogja alakítani. A stúdió kifejtette, hogy ráfekszenek a projektre, és januártól már forgatnak is.
  • Még mindig nem erősítette meg a Disney, hogy valóban Lawrence Kasdan írja a Star Wars 8 forgatókönyvét, Simon Kinberg pedig a Star Wars 9-ét, szóval elkezdődtek a további találgatások. Jelenleg ott tartunk, hogy bennfentesek állítása szerint az írók külön projekteken ügyködnek, méghozzá olyan folytatások szkriptjein, amely Skywalker történetét viszi tovább, vagy lehetséges spin-offá alakul.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .