Casting 29.05.13.

  • Az MGM csak nem akar megválni Sam Mendestől, ugyanis továbbra is őt győzködik, hogy rendezze meg a Bond 24-et. Akik még esélyesek a posztra: Nicolas Winding Refn (Drive), Ang Lee (Pi élete), Shane Black (Vasember 3), Tom Hooper (A nyomorultak) és David Yates (Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. rész).
  • Még csak néhány napja lépett Tom Cruise a The Man from U.N.C.L.E. főszerepéből, azonban a Warner Bros. nem sokat teketóriázik, és nem kisebb színészt nézett ki a szerepre, mint Az acélember (Man of Steel) címszereplőjét játszó Henry Cavillt.
  • A Relativity Media tegnap bejelentette, hogy megszerezték a Three Days to Kill észak-amerikai forgalmazási jogait, és egyúttal ki is tűzték az McG rendezésében, Luc Besson és Adi Hasak forgatókönyve alapján, Kevin Costner és Hailee Steinfeld, Amber Heard és Connie Nielsen főszereplésével készülő akció-thriller premierjének napját 2014. február 14-ére. Hú, kicsit hosszú mondat lett, viszont ez jó hír nekünk, mert a Pro Video hozhatja időben a filmet.
  • Mike Mitchell elismert vígjátékrendező rendezi majd a Trolls filmet, méghozzá az Emmy-díjas író, Erica Rivinoja forgatókönyvéből. Róluk készül a film. Mitchell jelenleg a The Spongebob Squarepants Movie 2 rendezésével van elfoglalva, de ő jegyzi a Sherk a vége, fuss el véle-t is. A Trolls mozifilm 2016. november 4-én kerül mozikba a 20th Century Fox jóvoltából.
  • Josh Brolinnal bővült az Inherent Vice szereplőgárdája, amelyet Paul Thomas Anderson ír és rendez a Warner Bros. számára. Az alapokat Thomas Pynchon 2009-es azonos című regénye adja, amely egy Doc Sportello nevű magánnyomozót követ nyomon 1969-ben. Brolin szerepéről nem írtak, viszont Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Owen Wilson, Martin Short és Jena Malone mellé írt alá. A forgatás nyáron kezdődik.
  • Nagyon úgy tűnik, hogy a Balfékek (Community) sorozatból ismert Joel McHale csatlakozik a Beware the Night szereplőgárdájához. A projekt Scott Derrickson (Sinister) rendezésében készül a Screen Gems számára. A színésszel a végső tárgyalások zajlanak. A forgatás már elkezdődött New York Cityben.
  • Elkezdődött a Think Like a Man Too című folytatásfilm forgatása, amelynek első része, a Think Like a Man zajos sikert aratott a tavalyi év során. Tim Story rendezővel együtt Terrence Jenkins, Michael Ealy, Jerry Ferrara, Meagan Good, Regina Hall, Kevin Hart, Kevin Hart, Terrence Jenkins, Jenifer Lewis, Romany Malco, Gary Owen és Gabrielle Union is visszatér korábbi szerepében.
  • A WWE Studios a tettek mezejére lépett, és felkérte Zach Lipvsky-t, hogy rendezze meg a Leprechaun: Origins-t, amelynek főszereplőjét Dylan Postl fogja alakítani. Az eredeti film, a Gyilkos kobold (Leprechaun) 1993-ban került bemutatásra, ezt álmodják újra, és az ígéretek szerint jóval sötétebb lesz elődjénél.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .