Casting 28.01.13.

  • Nincs kizárva, hogy Cobie Smulders visszatér Maria Hill szerepében S.H.I.E.L.D. tévésorozatban is, amelynek pilotján jelenleg is dolgoznak. A színésznő leszögezte, hogy a Fox csatornán jelenleg is futó Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) nem jelent akadály ez ügy kapcsán. Ezen kívül arról is beszélt, hogy az Amerika Kapitány 2-ben (Captain America: The Winter Soldier) is láthatjuk majd az ügynök szerepében.
  • Nézzük az X-Men: Days of Future legfrissebb visszatérőit, melyeket maga Bryan Singer rendező kotyogott el: Anna Paquin az egyik, aki az első három filmben játszotta Vadócot, míg a másik Ellen Page, aki Kitty Pryde bőrébe bújik ebben a folytatásfilmben is.
  • Norah Jones jegyzi a Ted Oscar-jelölt dalát, az "Everybody Needs a Best Friend"-et, amelyet az énekesnő előad majd a 85. Oscar-díjátadón. A gálára február 24-én kerül sor, azaz már kevesebb, mint egy hónapot kell várnunk, de az oldalsávon ott figyel a visszaszámláló.
  • A We Are What We Are című horror-thriller Észak-Amerikai forgalmazási jogaira az Entertainment One tette rá a kezét. A filmet a Versenyen kívüli kategóriában tekinthette meg a Sundance Film Fesztiválra látogató közönség.
  • A RADiUS - The Weinstein Company bejelentették, hogy megszerezték a díjnyertes dokumentumfilm, a Cutie and the Boxer Észak-Amerikai és francia forgalmazási jogait. A dokumentumfilmet a Sundance Film Fesztiválon mutattál be, volt már róla szó.
  • J.J. Abrams tárgyalásokat folytat Bradley Cooperrel, hogy vállalja el a nemrégiben szóba került Lance Armstrongról szóló életrajzi film címszerepét. Nem sokkal később Cooper érdeklődését fejezte ki a szerep iránt, merthogy fantasztikusnak tartja a karaktert. Náluk mozgókép is akad.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Anonymous

    Ugyan sokat nem számít, de a How I Met Your Mother a CBS-en megy.