Casting 26.09.13.

  • A Warner Bros. gőzerővel dolgozik a Batman Vs. Superman című szuperhősös folytatásfilmen, és a stúdió jelenleg 25 és 35 év közötti jó fizikai erőlétű színésznőt keres. Hogy kinek a szerepére? A spekulációk szerint Csodanő megformálója után kajtatnak. Aztán majd kiderül, hogy mégsem.
  • Emlékeztek még a Runawaysre? Nos, még 2010 szeptemberében hallottunk erről a szuperhősös filmről, amit Peter Sollett rendezett volna Drew Pearce forgatókönyvéből. A projekt továbbra sem valósul meg, méghozzá azért nem, mert nagyon hasonló témájú, mint a Bosszúállók, így pedig fölöslegesnek tartják.
  • Elvileg a 2013-as Comic-Conon leadták a The Avengers: Age of Ultron teaser trailerét, amelyet a kíváncsiak a MovieWeb oldalán még megtekinthetnek - tőlük még nem törölték.
  • Geoffrey Rush-sal véglegesítették a tárgyalásokat, így biztos szereplője lett a Summit Entertainment égisze alatt készülő Gods of Egypt-nek, amiről épp tegnap olvashattatok, amikor Gerard Butler és Nikolaj Coster-Waldau nevei szóba kerültek. Elvileg velük is lepacsiztak már.
  • Bob Weinstein és Harvey Weinstein bejelentették, hogy megtalálták a Murder Mystery című dramedy rendezőjét, aki pedig nem más, mint Anne Fletcher (Nász-ajánlat). A szereplők bejelentése még várat magára, és a forgatás részletei sem nyilvánosak jelen pillanatban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Runaways hasonló témájú, mint az Avengers? Ez baromság. A Runawaysben tinik vannak aki megtudják a szüleikről, hogy szuper bűnözők. Csapatba vergődnek és megindul a menet. Ez minden csak nem Avengers hasonlóság. Bele kéne olvasniuk a Runaways comikba….