Casting 26.06.12.

  • Áprilisban hallottunk róla, hogy a kínai szupersztárral, Andy Lau-val a végső tárgyalások zajlanak, hogy csatlakozzon a Vasember 3 (Iron Man 3) szereplőgárdájához. Most azonban a színész úgy döntött, hogy mégsem vesz részt a projektben, ennek oka pedig egyszerű és nemes: hogy több időt tölthessen újszülött lányával.
  • Michael K. Williams is szerepelni fog Steve McQueen 1800-as éveiben játszódó drámájában, a 12 Years a Slave-ben, melynek főbb szerepeire korábban olyan Hollywoodi nagyágyúk írtak alá, mint Michael Fassbender, Brad Pitt vagy Chiwetel Ejiofor.
  • Genndy Tartakovsky, aki a Hotel Transylvania-val debütál rendezőként, annyira meggyőzte a Sonyt, hogy rábízzák a Popeye film fő irányítását. A történetről még mindig nincs hír, de 3D-ben kapjuk a spenótzabáló újragondolt kalandját.
  • Októberben szóba került, hogy a Marvel Studios elkészíti a Guardians of the Galaxy-t, és ma bejelentették, hogy 11 féle termékkel népszerűsítik a filmet, amely ugyan még mindig tervezés alatt áll, de a Vasember 3 (Iron Man 3), a Thor 2 és az Amerika Kapitány 2 (Captain America 2) után ez következhet. Habár még sem rendezője, sem forgatókönyvírója nincs a projektnek.
  • Angela Bassett szintén szerepelni fog Gerard Butler és Aaron Eckhart oldalán az Olympus Has Fallen című akció-kalandfilmben, viszont a forgatás napja még mindig nem világos.
  • Ismét beindult Az éhezők viadala: Futótűz (The Hunger Games: Catching Fire) pletykagépezet. Múlt héten olvashattátok, hogy Mia Wasikowska és Zoe Aggeliki esélyes Joanna Mason szerepére, és most az Álomháború egyik szereplőjét, Jena Malone-t is elkezdték emlegetni a szerepre. Az új hírből világosan kiderül, hogy Mia Wasikowska nem érdeklődött a szerep iránt, de egyébként sem érne rá.
  • Ismét gazdagodhatunk néhány Avatar 2 és Avatar 3 infóval, melynek már a negyedik része is szóba került. Ma Sigourney Weaver informálta a jónépet: mindhárom film forgatására párhuzamosan még ősszel sor kerül, miután a színésznő befejezte a Political Animals című mini-sorozatát, amelynek az USA Network ad otthont.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .