Casting 26.01.13.

  • A Marvel Studios megerősítette, hogy a harmadik generáció (Phase III) első filmjei az Ant-Man és a Doctor Strange lesznek. Előbbit Edgar Wright rendezi, és 2015. november 6-ára tűzték ki korábban a premier napját, míg utóbbi egyelőre csak tervezőasztalon létezik, de mindenképpen a Phase III tagjaként érkezik valamikor a jövőben.
  • A Sony Pictures kaparintotta meg a Sundance Film Fesztiválon bemutatott Before Midnight forgalmazási jogait. A filmről, amely egy széria harmadik darabja, nemrégiben olvashattatok részletesebben.
  • A 65 éves Arnold Schwazenegger nem pihen és nem is érzi magát fáradtnak, hogy visszatérjen a The Legend of Conanben a címszerepében, amelynek egyelőre még nincs rendezője, azonban az eredeti Total Recall rendezője, Paul Verhoeven érdeklődik a poszt iránt, amennyiben felajánlják neki a lehetőséget.
  • Az Exclusive Media bejelentette, hogy elkezdődtek a Parkland munkálatai, amely a Reclaiming History: The Assassination of President John F. Kennedy című könyvön alapul. Peter Landesman újságíró első filmrendezéséről van szó, amelyben Paul Giamatti, Billy Bob Thornton, Jacki Weaver, Zac Efron, Marcia Gay Harden, Jeremy Strong, James Badge Dale és Jackie Earle Haley alakítják a főszereplőket.
  • A Warner Bros. felkérte Nic Mathieu reklámfilm rendezőt, hogy vegye kezébe az 1985-ös Robotech animációs sorozat alapján készülő élőszereplős változatot. A projekt már jó ideje porosodik a Warner pincéjében, melynek rendezői posztjára korábban Sylvain White vol esélyes, de hivatalosan soha nem írt alá. A tervek szerint ebből 2016-ra lehet bármi is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .