Casting 25.08.12.

  • A nemzet aranya-t (National Treasure) íróként jegyző párost, Cormac Wibberley-t és Marianne Wibberley-t szeretné a Sony Pictures meggyőzni, hogy rendezze meg a videojáték alapokon nyugvó Uncharted: Drake's Fortune-t, amely már sok pletykát megélt. A címkék segítenek ennek felfedezésében. Sajnos a további tényeket elég vastag köd borítja.
  • Benedict Cumberbatch-t (Sherlock, Star Trek 2) győzködik, hogy szerepeljen az August: Osage Country című Pulitzer-díjas színdarab alapján készülő film egyik szerepére. Amennyiben a színész bólint a szerepre, Mattie Fay fiát játszhatja el. A forgatás előreláthatólag szeptemberben kezdődik, Oklahomában.
  • Korábban úgy tűnt, hogy Hugh Laurie alakíthatja a RoboCop remake fő gonoszát, az OmniCorp vezetőjét, de tegnap világosan kiderült, hogy a színész immáron nem érintett a projektben.
  • A 20th Century Fox felkérte Wes Ball-t, hogy rendezze meg a James Dashner könyve alapján készülő The Maze Runner nagyvászonra szánt változatát. Amikor először hallottunk a projektről, még Catherine Hardwicke tűnt a fő szék nagy esélyesének, de róla ezúttal nem szólnak a hírek.
  • Majd két éve csend lengi körül a The Toxic Avenger remake-et. Akkoriban Steve Pink vállalta el a rendezést, most pedig John Travolta neve került szóba a főszerepre. Egyelőre nem világos, hogy Travolta kit alakítana a filmben, de a címszerephez elvileg már túlkoros.
  • Jason Momoa-val (Conan, a barbár) tárgyalnak, hogy vállalja el a nemrégiben szóba került Wolves fő gonoszának szerepét, mellyel az X-Men forgatókönyvírója, David Hayter rendezőként debütál. Hayter saját forgatókönyvéből rendezi a filmet, melynek munkálatait idén ősszel kezdik Torontóban.
  • Adrien Brodyval is tárgyalnak, szintén egy gonosz szerepére Adrien Brodyval is tárgyalnak, szintén egy gonosz szerepére, méghozzá a Motor Citybe szeretné meggyőzni a színészt a Warner Bros. Éles váltás ugyan, de Brodynak azt a szerepet ajánlották fel, melyet Gary Oldman nemrég dobott.
  • A Sony Picturrd Classics tett szert a The Company You Keep Észak-Amerikai forgalmazási jogaira, akiket azért csípek, mert rengeteg fesztiválos filmet hoznak forgalomba. Robert Redford új rendezéséről van szó, melyben Shia LaBeouf, Julie Christie, Sam Elliott, Brendan Gleeson, Terrence Howard, Richard Jenkins, Anna Kendrick, Brit Marling, Stanley Tucci, Nick Nolte, Chris Cooper és Susan Sarandon is főszerepet játszik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .