Casting 25.04.12.

  • Néhány héten belül kezdik a Vasember 3 (Iron Man 3) forgatását, szóval a napokban bőven várható szereplőválogatásos pletyka és hír is. Andy Lauval zajlanak a végső tárgyalások, hogy játssza el Tony Stark régi haverját, aki segítségére lesz Mandarin legyőzésében.
  • A Star Trek 2 írói, Roberto Orci és Alex Kurtzman lepacsiztak a Sony Picturesszel, hogy újraírják A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) forgatókönyvét James Vanderbilt, az első rész Az emlékmás (Total Recall) remake forgatókönyvvázlata alapján. Elvileg ez már a végső forgatókönyv lesz.
  • Még mindig porondon a Bosszúállók (The Avengers), ugyanis Marc Webb rendező megerősítette, hogy A csodálatos pókember (The Amazing Spider-Man) új előzetese a Bosszúállók előtt debütál, de minket jobban érdekel, hogy ez a nap május 2., csütörtök, ami kicsit zavaros, mert csütörtök 3-a, de lényegtelen. Ezekben a napokban jön az új trailer.
  • Dean Georgaris tollforgató megegyezett a Relativity Mediával és a Hasbroval, hogy megírja a Stretch Armstrong című akció-vígjáték forgatókönyvét, amelynek főszerepével korábban Taylor Lautnert hozták kapcsolatba. A rendezés Rob Letterman feladta lesz, akinek 2014. április 11-ére kell prezentálnia az elkészült filmet.
  • Malcolm D. Lee (Soul Men) elvállalta, hogy megrendezi a Scary Movie 5-öt (Horrorra akadva 5) a Weinstein Companynek. David Zucker, a harmadik és a negyedik rész írója társíróként és producerként tér vissza a folytatás életében. A forgatásra nyáron kerül sor, hogy 2013. január 11-én mozikba kerülhessen a legújabb összeollózott agymenés.
  • A kétszeres Oscar-jelölt Gus Van Sant rendezésében készülő Promised Land című dráma forgatása a héten kezdődik Pennsylvaniában, hogy télre mozikba kerülhessen. A forgatókönyvet John Krasinski és Matt Damon közösen álmoták papírra Dave Eggers sztorija nyomán. A filmben mindketten feltűnnek szereplőként is, Rosemarie DeWitt, Frances McDormand, Hal Holbrook, Scoot McNairy és Titus Welliver mellett.
  • A Walt Disney Studios tegnap a CinemaConon bejelentette, hogy Jack White fogja írni és producálni a Gore Verbinski rendezésében készülő várva-várt kaland, a The Lone Ranger zenéit.
  • Többször szóba került már, hogy Robert Rodrigeuz feldolgozza a Tűz és Jég-et (Fire and Ice), azonban most egy interjúban azt nyilatkozta, hogy erre a már a Sin City: A Dame to Kill For után sor kerül. A forgatókönyv már szinte elkészült, olyan 70%-on áll jelenleg, és a rendező nagyon izgatott, hogy megmutathassa a történetet saját szája íze szerint.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .