Casting 24.07.12.

  • Kezdem a számomra legrosszabb hírrel, miszerint a TDKR denveri incidense miatt könnyen lehet, hogy a Warner Bros. elhalasztja a Gengszterosztag (Gangster Squad) premierjét. Terrortámadások, bla, bla. Nem akartam jönni az álszentségükkel, de ezzel az erővel a médiaipar felét be lehetne zárni.
  • Mike Epps is visszatér, hogy újra eljátssza fekete Dougot a Másnaposok 3-ban (The Hangover Part III). A forgatást ősszel kezdik, hogy 2013. május 24-ére mozikban düböröghessen a trilógiazáró.
  • A Lionsgate megerősítette, hogy Jena Malone fogja alakítani Johanna Masont Az éhezők viadala: Futótűzben (The Hunger Games: Catching Fire), amely Suzanne Collins világhírű bestsellerén alapul. A forgatást hamarosan kezdik.
  • Légy te is Feláldozható. Augusztus 17-én debütál a The Expendables - A feláldozhatók 2 (The Expendables 2), melyhez két weboldal kapuit is megnyitotta a Lionsgate. Egyik a TheExpendablesInfiniteTrailer.com, a másik pedig a JoinTheExpendables.com. Minket augusztus 30-ig várakoztatnak a nagy menetre. Jöhet?
  • Sam Worthingtonnal tárgyal az Open Road Films, hogy szerepeljen a Ten című thrillerben, melynek másik főszereplőjét Arnold Schwarzenegger kelti majd életre. Worthington azután hozza meg döntését, hogyha megkapta a pénzügyi ajánlatot, és ha az fogára való, akkor részéről mehet a buli.
  • Már több mint egy éve, hogy a DreamWorks megszerezte két könyv megfilmesítési jogait is, amelyek a WikiLeaks alapítójáról, Julian Assange vitatott újságíróról szól. A legújabb hírek szerint a stúdió kinézte a projekt élére Bill Condon rendezőt, a főszerepért pedig Jeremy Renner indul nagy eséllyel.
  • A DreamWorks Animation SKG tegnap este bejelentette, hogy megvásárolták a Classic Mediát, mellyel együtt jó néhány film joga is hozzájuk került. Ilyenek például a Casper the Friendly Ghost, a Lassie és Az őserdő hőse (George of the Jungle).

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Az elsővel teljes mértékben egyetértek viszont az is kész téboly, hogy mindig szegény Nolan filmjeinél történik valami. Kicsit furcsa. Biztos előre látják, hogy milyen hatalmas sikere lesz a filmnek és ezt akarják megakadályozni. Túl sok a Marvel rajongó…no meg a pszichopata.

    Másnaposok 3.-ról meg annyit írnék, hogy ezzel a hírrel lehet, hogy elárulták magukat és ismét az első részt kapjuk mint ahogy az a második résznél is volt. A kérdés az, hogy megéri megnézni moziban ISMÉT ugyan azt a filmet?

  2. Hát, ez is egy megközelítés. Szerintem meg túl sok a Joker-fan… ÉS ‘A pszichopata’. Vagy visszavezethető egyszerűen oda is, hogy valaki féltékeny Nolan munkásságra, stb, stb. Sose tudjuk meg, de. Watevör inkább, mert nem lett volna szép, amit ide szántam. :)

    Ja, a kettővel kicsit átvertek, erre mondják már egy ideje, hogy más lesz, hát kíváncsi leszek én arra. Nekem mindenképpen mozis, ha meg nem tetszik, majd kap egy szép kis pontszámot. Főleg, hogy a másodikkal még könyörületes is voltam, hiába szó-szó copy-paste-je az első résznek, de harmadszor csak nem játsszák el. :)