Casting 23.07.14.

  • Kevin Feige elárulta, hogy a Doctor Strange szereplőit nem a Comic-Conon fogják bejelenteni, és az sem titok, hogy minden Marvel hullámát egy Bosszúállók-folytatással fogják lezárni. Avagy jövőre a Bosszúállók: Utron korával (Avengers: Age of Ultron) lezárul a második fázás, a harmadikat pedig a 2015. július 17-ére bejelentett Ant-Man fogja megnyitni.
  • A CBS Films felkérte a Ragadozók társíróját, Michael Finchet, hogy dobja papírra a videojáték alapján készülő Deus Ex: Human Revolution mozifilm forgatókönyvét. Annak idején Scott Derrickson vállalta el az írási és a rendezési teendőket, de ő már semmilyen formában nem érintett a projektben, így új rendezőt is találniuk kell.
  • Will Ferrell és Adam McKay tető alá hoztak az utóbbi évek során néhány vígjátékot, akik ismét egyesítik erőiket, hogy nagyvászonra adaptálják az NBC rövidéletű sorozatát, a Minimalt, amelynek első részét 1983-ban adták le. Jelenleg rendezőt keresnek az animációs és élőszereplős részeket is tartalmazó film élére, de arról nincs hír, hogy Ferrell alakítaná Dr. Jonathan Chase-t, bár sokak szerint tökéletes lenne a szerepre.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .