Casting 22-21.02.14.

  • Mivel tegnapra kevés volt a rövid hír, így a két nap egyben érkezik. Will Smithszel kezdett el tárgyalni a Legendary Pictures és a Universal Pictures, hogy vállalja el a Brilliance című sci-fi-thrillerjük főszerepét. A forgatókönyvet David Koepp írta Marcus Sakey regénye nyomán, a rendezés pedig Julius Onah feladata lesz. A forgatás részleteiről nincs hír.
  • Tegnap Meryl Streep írt alá a Suffragette egyik szerepére, ma pedig Ben Whishaw és Brendan Gleeson csatlakozott mellé, illetve Carey Mulliganhez, aki már korábban letette voksát a film mellett. Rajtuk kívül jelen lesz még Helena Bonham Carter, Romola Garai, Anne-Marie Duff és Samuel West is. Forgatás a napokban.
  • Újabb spekulációk kezdődtek a Batman Vs. Supermanről, most épp azt pletykálják, hogy Michael B. Jordan is feltűnik benne, akiről azt beszélték, hogy szerepelni fog egy DC filmben. Az egyik tipp, hogy ő lesz Cyborg, a másik pedig Dick Grayson, vagyis Éjszárny. Sőt, a Zöld Lámpás szerepére Dwayne Johnsont emlegetik.
  • Mint tudjuk egy ideje, lesz Paul Blart: Mall Cop 2, amelybe Molly Shannont, David Herine-t, Nicholas Turturrót és Gary Valentine-t is szeretnék meggyőzni. Raini Rodriguezzel szintén tárgyalnak, hogy térjen vissza Maya, a Kevin James által alakított címszereplő lányának szerepében. A forgatás áprilisban kezdődik Las Vegasban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Michael B. Jordan, mint Dick Grayson? Fekete Human Torch után fekete Nightwing is? És ráadásul ugyanaz a csávó? :) Nincs a sráccal semmi bajom, tehetséges szinésznek tartom csak nem szeretem, amikor ennyire megváltoztatják az alapanyagot. Cyborgnak viszont jó lenne, mint ahogy Rock is Green Lantern-nek. A Green Lantern-ek mindig változtak a képregényekben is.

    • Fogalmam sincs mi a cél, de néha nem jó, ha valamit túlbonyolítanak…