Casting 22.03.12.

  • Szépen gyűlnek az Alfred Hitchcock and the Making of Psycho szereplői, ugyanis Toni Collette, Danny Huston, Michael Stuhlbarg és Michael Wincott is aláírtak egy-egy szerepre. A forgatás napját azonban még nem kötötték az orrunkra, de ha ilyen ütemben haladnak, nem kell rá sokat várnunk, és a premiert amúgy is jövőre gondolták valamikor.
  • A Downton Abbey sztárja, Jessica Brown Findlay fogja alakítani a Winter's Tale női főszereplőjét, amely a Warner Bros. projektje, amit Akiva Goldsman rendez nekik. Ez lesz Goldsman első rendezése, de a forgatást csak október 15-én kezdik New York Cityben.
  • David O. Russell elvállalta, hogy megrendezi a Sony Pictures és az Atlas Entertainment közös produkcióját, amely az Ameircan Bullsh*t címre hallgat. O. Russell jelenleg a The Silver Linings Playbook utómunkálatain dolgozik, amely november 23-án kerül mozikba odaát, szóval az American Bullsh*t forgatásának napját meg sem tudták mondani.
  • A Rossz tanárt rendezőként jegyző Jake Kasdan újra a Sonynak rendez filmet, ismét egy vígjátékot, a Sex Tape-et, amelyről szintén hallottunk már korábban, amikor még Nick Stollert jelentették be erre a posztra, csak ütemezési problémák miatt lépett a projekt éléről.
  • A CBS Films berkein belül készülő Get a Job című vígjáték stábja is bővült, méghozzá az Oscar- és Tony-díjas Marcia Gay Hardennel. A filmet Dylan Kidd rendezi Kyle Pennekamp és Scott Turpel forgatókönyvéből.
  • Brett Ratner megrendezi az Éjszakai rohanás 2-t (Midnight Run 2), amely a Universal Pictures égisze alatt készül és jelenleg Untitled Midnight Run Sequel címen emlegetik. A stúdió felkérte David Elliotot és Paul Lovettet, hogy körmöljön szkriptet Timothy Dowling forgatókönyvvázlatából. A folytatás is Jack Walshról fog szólni, akit ismét Robert De Niro testesít meg, de hogy Charles Grodin visszatér-e a másik főszerepben, az kérdéses.
  • Az Oscar-jelölt Abigail Breslin belép a The Hive világába - a film főszerepét Halle Berry vállalta el még a múlthónapban. Korábban Joel Schumacher tűnt a befutó rendezőnek, de jelenleg Brad Anderson áll a projekt élén.
  • Martin Campbell rendező vette át James Camerontól a 20th Century Fox tragikus szerelmes története, a The Dive rendezői székét, amelyhez J. Michael Straczynski éppen körmöli a forgatókönyvet. Egyelőre tervezés alatt áll a projekt, és erről is, mint szinte az összes casting hírről, a tovább mögé menve, a címkéken keresztül olvashattok legkönnyebben.
  • Brian Grazer és Ron Howard saját cégén az Imagine Entertainmenten keresztül tervezi rebootolni George Orwell sci-fi klasszikusát, az 1984-et (Nineteen Eighty-Four), amely 1984. december 14-én került mozikba az Államokban. Egyelőre bővebb infókat nem tudni, és a projekttel jelenleg a tervezés korai szakaszában járnak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .