Casting 22.01.13.

  • Yeah, Robert Rodriguez az MTV-nek adott interjújában beszélt a Sin City: A Dame to Kill For című folytatásfilmről, amelyben Bruce Willis is visszatér Hartigan szerepében. A forgatás 3D-ben zajlik, ha esetleg valaki meglepődne rajta, és a Dame szerepe is szóba került, akire eddig még nem írt alá senki, de már van ötlete a rendezőnek, hogy kit látna szívesen a szerepben.
  • Shawn Ashmore gőzerővel dolgozik a Fox csatornán hamarosan induló The Following című sorozaton, ám ez nem akadályozza meg sem őt, sem pedig a sorozatban szintén érintett Kevin Bacont, hogy visszatérjenek az X-Men: Days Of Future Past-ben - előbbi Jégember, utóbbi pedig Sebastian Shaw szerepében.
  • Ugyancsak megerősített hír, hogy Toby Jones visszatér az Amerika Kapitány 2-ben (Captain America: The Winter Soldier) Armin Zola szerepében. És ha még nem írtam volna, akkor Scarlett Johansson és Cobie Smulders is jelen lesz - előbbi a Fekete Özvegy, míg utóbbi Maria Hill ügynök szerepében.
  • A Sundance-es összesítő dráma kategória szekciójában olvashattatok a The Spectacular Now című dramedyről, amelynek Észak-Amerikai forgalmazási jogait az A24 Films szerezte meg. A Miles Teller és Shailene Woodley főszereplésével készült alkotás várhatóan nyáron kerül mozikba az amcsiknál.
  • Mackenzie Davisszel, Nicholas Braunnal és Josh Fademmel is tárgyal a Sony Pictures, hogy vállaljanak szerepet a The Kitchen Sink című horror-vígjátékukban. Chris Zylka (A csodálatos pókember) ugyancsak kiszemelt áldozat a stábba. A filmet Robbie Pickering rendezi nyártól, amely Oren Uziel Black Listes szkriptje alapján fog készülni.
  • A The Weinstein Company tett szert Ryan Coogler első rendezésére, a Fruitvale-re, akik olyan stúdiók elől happolták el a filmet, mint a Fox Searchlight, a Paramount Pictures, a Focus Features vagy a CBS Films. A filmről a Sundance-es beszámoló hazai dráma kategóriájában már olvashattatok korábban.
  • 77 éves korában elhunyt A bosszúvágy (Death Wish) rendezője, Michael Winner. A filmes szakembernek tavaly nyáron másfél évet jósoltak, miután szív- és májszövődményeket diagnosztizáltak nála. Nyugodjék békében!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .