Casting 21.11.12.

  • Eredetileg szeptember 25-én jelent volna meg a 10 Blu-ray lemezt rejtő Marvel aktatáska, amelyet végül elhalasztottak. Jelenleg 2013. április 2. a megjelenés napja, és láthatunk új felvételeket, koncepcióképeket az alábbi készülőfélben lévő produkciókból: Thor: The Dark World, Captain America: The Winter Soldier, Vasember 3 (Iron Man 3), Guardians of the Galaxy. Valamint az extra lemezeken korábban még soha nem látott anyagokat nézhetnek meg a szerencsés vásárlók a korábbi hat filmhez.
  • Még hathét van hátra a Thor: The Dark World forgatásából, és a címszereplőt alakító Chris Hemsworth-t megkérdezték Jane-nel (Natalie Portman) való kapcsolatáról, melyről a színész csak annyit mondott, hogy "beteljesedik a kettejük közti románc".
  • Lucas Till (X-Men - Az elsők) szerepet kapott Oliver Blackburn Kristy című thrillerjében, melynek főbb szerepeire Haley Bennett és Ashley Greene írtak alá korábban.
  • A Tini Nindzsa Teknőcök képregény egyik készítője, Kevin Eastman láthatott néhány oldalt a készülőfélben lévő Ninja Turtles film új, továbbfejlesztett forgatókönyvéből, amelynek elolvasása utána meg volt elégedve a végeredménnyel, majd megnyugtatta a rajongókat, mert fantasztikus az új szkript.
  • Egyelőre még a Star Wars 7 jöjjön össze, aztán jöhetnek a folytatások, ám a mai hírek szerint A Birodalom visszavág (Star Wars: Episode V - The Empire) írója, Lawrence Kasdan a kiszemelt a Star Wars 8 forgatókönyvírói posztjára.
  • Bár, már a Star Wars 9 is szóba került, melynek forgatókönyvét szívesen bíznák Simon Kinbergre, aki az utóbbi időben az X-Men - Az elsők és a Sherlock Holmes szkriptjeit szállította. Mivel Kinberg biztosnak tűnik, így az új trilógia utolsó két részét egy időben írják - vélhetőleg azért, mert gyorsított ütemben akarják elkészíteni a szóban forgó részeket, esetleg egyszerre forgatni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .