Casting 21.07.12.

  • Jackie Earle Haley csatlakozott a RoboCop szereplőgárdájához, és a színész Maddoxot fogja alakítani az MGM és José Padilha rendező közös produkciójában, melynek forgatását hónap végén kezdik Torontóban.
  • Hoppá! Taylor Kitschnek elvileg felajánlotta a DreamWorks a Need for Speed film főszerepét. A stúdió tagadta, hogy ajánlatot tett a színésznek, de bennfentesek szerint ő az egyetlen versenyző a szerepre.
  • A Universal Pictures elkezdett tárgyalni Emile Hirsch-sel, hogy szerepeljen a Lone Survivor című filmben, melyet Peter Berg rendez majd nekik. Februárban volt szó utoljára a projektről, amikor Mark Wahlberg, Ben Foster és Taylor Kitsch elvállalták a főbb szerepeket. A középpontban tengerészgyalogosok, de a címkék segítenek a többiben.
  • Elemzők szerint még a tragédia ellenére is $180-200 millió dollár között hozhat nyitóhétvégéjén a The Dark Knight Rises (A sötét lovag - Felemelkedés), amely az éjféli vetítéseken $30,6 milliót kaszált. Összehasonlításképpen a Hajnalhasadás 1. része $30,2 milliót. Az első napra $85 milliót jósoltak neki, amelyhez hasonlóan a Bosszúállók $80,8 milliót zsákmányolt, de a Harry Potter zárófilmje tartja a rekordot a $91 milliójával.
  • Tolom még egy kicsit a The Dark Knight Rises szekerét, melynek Párizsi premierjét a sajnálatos módon bekövetkezett lövöldözés miatt elhalasztották. Christopher Nolan rendező is reagált a történtekre, aki otthonának tartja a mozit és teljesen lesújtották a történtek, és számára elképzelhetetlen, hogy valaki ártatlan emberekre nyisson tüzet. Természetesen a Warner hivatalos sajtóközleményében kifejezte együttérzését az érintett családok felé is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .