Casting 21.02.13.

  • A Warner Bros. közleményéből kiderül, hogy elkezdődött a Prisoners forgatása Georgiában, amelynek főszerepében nem kisebb nevek tűnnek majd fel, mint Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Maria Bello, Melissa Leo, Terrence Howard vagy Viola Davis. Az irányítás Denis Villeneuve-ra vár.
  • A CBS Films megerősítette, hogy a Sinister rendezője, Scott Derrickson kapta meg a Deus Ex: Human Revolution videojáték adaptáció rendezői székét, melynek forgatókönyvét Derrickson és C. Robert Cargill közösen vetették papírra. Utóbbit faggatták, aki egy interjú keretén belül kifejtette, hogy a film még inkább "cyberpunk" lesz.
  • A napi Oscar-hírmorzsa ezúttal annyi, hogy az est házigazdája, Seth MacFarlane a show végén előad majd egy számot. Szinte szerencse, hogy akkor már aludni szoktam vágyni.
  • Ugyancsak hír a 85. Oscar-díjátadóhoz, hogy az alábbi nevek biztosan előadnak valamit a gálán: Jennifer Hudson, Catherine Zeta-Jones, Russell Crowe, Hugh Jackman, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter. Elképzelhető, hogy egyes nevekkel már találkoztatok korábban.
  • Nemrégiben Wesley Snipes és Jackie Chan neve került szóba a The Expendables 3 kapcsán, akik nagyban esélyesek egy-egy szerepre, most pedig Tom Sizemore a kiszemelt, akinek a főgonosz szerepét szánja a Millennium Films.
  • A Reel FX tegnap bejelentette, hogy az Oscar-jelölt Shane Acker (9) fogja rendezni a stúdió jelenleg cím nélkül futó CG animációs filmjét, amely a Dark Horse Comics Beasts of Burden című szériáján alapul. A forgatókönyvet Darren Lemke (Turbo) fogja írni, magáról a projektről pedig a címkéken keresztül olvashatsz többet.
  • A Fejvadászok egyik szereplője, Aksel Hennie is csatlakozott a Brett Ratner rendezésében készülő Hercules akció-reboot szereplőgárdájához, így Dwayne Johnson oldalán bontakoztathatja ki tehetségét. A forgatás napját még nem álmodták meg.
  • A Silver Pictures felkérte Ryan Engle tollforgatót, hogy munkálja újra a Cartoon Network animációs sorozata alapján készülő Ben 10 mozifilmet. A szkripten korábban Albert Torres dolgozott, viszont ebből még nem mostanság lesz film, ahogy elnézem.
  • Mark Hamill megerősítette, hogy folynak a tárgyalások Carrie Fisherrel (Leia hercegnő), Harrison Forddal (Han Solo), Billy Dee Williamsszel (Lando Calrissian) és Anthony Danielsszel (C3PO) is, hogy visszatérjenek a Star Wars: Episode VII-ben. Jelenleg még semelyikük nem írt alá, de a helyzet úgy néz ki, hogyha Michael Arndt akár csak az egyikük karakterét nem írja bele a forgatókönyvbe, akkor a többiek sem írnak alá.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .