Casting 20.06.12.

  • A Warner Bros. hivatalosan is kitűzte a Cloud Atlas premierjének napját, méghozzá 2012. október 26-án. Lana Wachowski, Andy Wachowski és Tom Tykwer közös rendezéséről van szó, amelyben Halle Berry, Tom Hanks, Hugo Weaving, Hugh Grant és hasonló apróbb nevek játszanak főszerepet. A többiben a címkék segítenek, és várjunk egy kicsit, hátha érkeznek a hivatalos közlemény után hazai infók is.
  • Amber Hearddel tárgyal a Relativity Media, hogy vállalja el a Robert Luketic rendezésében készülő Paranoia főszerepét, melynek szereplőgárdája eddig így néz ki: Liam Hemsworth, Harrison Ford, Gary Oldman, Lucas Till, Embeth Davidtz. A színséznő valószínűleg nem fog nemet mondani a felkérésre.
  • Nem meglepő módon a Sony Pictures Classics szerezte meg Pedro Almodovar új vígjátéka, a Los Amantes Pasajeros (I'm So Excited) Észak-Amerikai forgalmazási jogait. A film nemrég szóba került ezzel a linkkel segítek, hogy könnyebben elérjétek, de a címkék is listázzák.
  • A Trónok harca egyik szereplője, Kit Harington csatlakozott a DreamWorks Animation berkein belül készülő Így neveld a sárkányodat 2 (How to Trains Your Dragon 2) szereplői közé, és egy gonosz harcos hangját fogja szolgáltatni a folytatásban.
  • A 20th Century Fox bejelentette, hogy tervei között szerepel, hogy ismét nagyvászonra adaptáljon egy népszerű gyermekkönyvet, a Szezám utca-t (Sesame Street). Miután a stúdió megszerezte a megfilmesítési jogokat, fel is kérte a show íróját, Joey Mazzarino-t, hogy vesse papírra a forgatókönyvet. A projekt egyelőre tervezés alatt áll.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .