Casting 19-16.09.15.

  • Elizbeth Olsen nyilatkozott, és nem gondolja, hogy szükség lenne a Skarlát Boszorkány (Scarlet Witch) különálló filmre a Marvel univerzumában. Szereti a karaktert, de nem "feltétlenül" kell kapnia külön filmet.
  • Pletykálták, hogy idén ősz helyett csak jövőre kezdik forgatni a Tűzgyűrű 2-t (Pacific Rim 2), azonban most maga Guillermo del Toro rendező erősítette meg, hogy lesz folytatás, de előtte még lehet, hogy leforgat egy másik filmet.
  • Bővült egy kicsit a Resident Evil: The Final Chapter szereplőgárdája, amelybe Iain Glen, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken és William Levy is aláírtak. A forgatás jelenleg is zajlik Dél-Afrikában.
  • A Paramount Picturesnél valamilyen oknál fogva úgy döntöttek, hogy két héttel később kerül mozikba a Star Trek Beyond. Eredetileg 2016. július 8-án debütált volna, ehelyett 2016. július 22-én kerül majd mozikba odakint.
  • Egyszer a Tomb Raider rebootból is lesz valami, ugyanis most három női rendező szerepel a legesélyesebbek között. A nevek az alábbiak: Kathryn Bigelow (Zero Dark Thirty), Catherine Hardwicke (Miss You Already), Mimi Leder (Deep Impact).
  • Megerősítették, hogy az eredeti Szellemirtók (Ghostbusters) főszereplője, Ernie Hudson is visszatér a női főszereplős Szellemirtókban Bill Murray és Dan Aykroyd oldalán. Így akarják berántani a régi fanokat?
  • A 2006-os Daniel Craig főszereplésével készült Torta (Layer Cake) folytatása, a Viva La Madness mégsem folytatásfilm lesz, hanem tévésorozat, méghozzá Jason Statham főszereplésével.
  • Az NBC pedig abban lát fantáziát, hogy elkészítse az Elrabolva (Taken) tévésorozatot, amelyet már be is rendeltek, a széria producere pedig Luc Besson lesz. A cselekményben a fiatal Bryan Millst ismerhetjük meg, tehát előzménysorozat lesz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. A Pacific Rim2 engem abszolút hidegen hagy, az első részben a “szerelmi” szál az teljesen kiégetett….
    A szellemirtókról annyit, hogy kiskoromban imádtam mind a két részét, meg időnként most is előveszem, de nem vagyok hajlandó megnézni egy filmet sem amiben Melissa McCarthy szerepel…engem az a nő annyira irritál, hogy eszméletlen!
    A Taken sorozat meg miről fog szólni? a főszereplő apját, majd az anyját, majd a 2 testvérét, de külön-külön majd a család összes tagját elrabolják?! és mindegyik legalább 1 évad mire vissza szerzi…. esetleg még valami hihetetlen ötlet hálivúdtól!? :D

    • zsocso

      Milyen szerelemi szál volt a Pacific Rim-ben? Becket és Mori között inkább csak szimpátia volt. Még egy csók sem csattant el. Szerencsére. A női szellemirtókkal kapcsolatban teljesen igazad van. A Taken sorozat Mills korábbi akcióiról szólna. Nem biztos, hogy lenne bennük emberrablás. De amúgy én is nagy baromságnak tartom. Az a karakter Liam Neeson és az első rész miatt volt jó.