Casting 19.07.13.

  • A Fox hozza az X-Men - Az eljövendő múlt napjait (X-Men: Days of Future Past) a Comic-Conra, és a legújabb pletykák szerint Apocalypse feltűnhet ebben a folytatásban, de ami még jobb, hogy a jövőbeli X-Men filmekben nagyobb szerepet kaphat. Ugye ne feledjük az X-Force-ot.
  • Aj-aj, a Sony türelmetlenkedik, így jó hír, hogy sürgeti az A lány, aki a tűzzel játszik (The Girl Who Played with Fire) amcsi feldolgozását, amelyhez felkérték Andrew Kevin Walkert, hogy dobja papírra a forgatókönyvet. Viszont rossz hír, hogy a stúdió nem vár tovább David Fincherre, amennyiben ráér, jöhet rendezni, ha viszont nem, akkor mást keresnek a helyére.
  • Britt Robertson elvállalta a Walt Disney Pictures égisze alatt készülő Tomorrowlad női főszerepét, így George Clooney, Hugh Laurie, Raffey Cassidy és Thomas Robinson oldalán bizonyíthat Brad Bird filmjében. A premier napja már megvan, 2014. december 12-én esedékes, de a forgatás részleteiről még mindig nincs infó.
  • Josh Brolint, Jake Gyllenhaalt, John Hawkest és Jason Clarke-ot is kiszemelte a Working Title Films az Everest egy-egy szerepére, amelyet Baltasar Kormákur fog rendezni. Februárban Christian Bale neve is szóba került a főszerepre, de ő már nem tagja a stábnak. A producerek remélik, hogy novembertől kamerát ragadhatnak.
  • Jake Gyllenhaalnak jó napja van, ugyanis lépett az Into the Woodsból, hogy elvállalhassa a Nightcrawler főszerepét, így majd Rene Russo oldalán szerepelhet. Egy indie krimi-thrillerről van szó, amelyről már korábban is hallottunk, és Gyllenhaal producálja is. A rendezés Dan Gilroyra vár.
  • A Sony elkezdett tárgyalni Rose Byrne-nel, hogy vállaljon szerepet az Annie című musical feldolgozásban. Amennyiben dűlőre jutnak, Grace-t alakíthatja, aki nem más, mint a Jamie Foxx által játszott Daddy Warbuck asszisztense. A forgatás kezdőnapja még mindig nem nyilvános.
  • Clint Eastwood rendező és Graham King producer toborozzák a Jersey Boys musical életrajzi film szereplőit, a legújabb kiszemeltjük pedig a Boardwalk Empire sorozatból ismert Vincent Piazza. A másik három főszerepre John Lloyd Young, Erich Bergen és Michael Lomenda Broadway előadók a legesélyesebbek.
  • Dean DeBlois rendező a Comic-Conra jelentette be, hogy Cate Blanchett, Djimon Hounsou és Kit Harington is csatlakozott az Így neveld a sárkányodat 2 (How to Train Your Dragon 2) szereplőgárdájához. Természetesen egy-egy karaktert szólaltatnak majd meg az eredeti nyelvű változatban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .