Casting 19.03.14.

  • A Universal Pictures felkérte Joe Cornish-t, hogy rendezze meg a Section 6 című kémthrillert, melynek főszereplőjét Jack O'Connell fogja játszani. A forgatókönyv Aaron Berg tollából már elkészült, de a forgatás részleteit még nem tudjuk.
  • Az Open Road Films beújított A törvény nevében (True Detective) sorozatból ismert Woody Harrelsonnal, akit a Triple Nine stábjába győztek meg, ami eleve nagy neveket tudhat már magáénak: Cate Blanchett, Chiwetel Ejiofor, Christoph Waltz, Michael B. Jordan, Kate Winslet, Aaron Paul, Teresa Palmer, Gal Gadot, Michael Peña.
  • Mondjatok búcsút a Szellemirtók 3-nak (Ghostbusters 3), üdvözöljétek a Szellemirtók rebootot! A Sony a tervek szerint 2015 elején kezdi a forgatást New Yorki helyszíneken, de Ivan Reitman rendező nélkül, aki producerként még azért besegít a gyártási folyamatba.
  • Az elismert kínai származású rendező, Yimou Zhang (Hős, The Flowers of War) érkezik Edward Zwick helyére a The Great Wall rendezői székébe, ami logikus döntésnek tűnik a film témáját tekintve. A film akkor hullott szét, amikor Zwick 2012 szeptemberében dobbantott a projekt éléről. A főszerepre Henry Cavill és Benjamin Walker is esélyes volt, de most már közel sem biztos, hogy érintettek a projektben.
  • Mark Ruffalo beszélt az Avengers: Age of Ultron-ról, pontosabban Hulkról árult el néhány információt. Kiemelte többek közt azt, hogy nincs kizárva, hogy Bruce Banner (Hulk) románcba keveredik ebben a folytatásban, illetve Scarlett Johansson terhességéről is kotyogott, de ez már bulvár - még jó, hogy van miről beszélni…
  • Rob Riggle is szerepet kapott Terry Jones filmjében, amit Absolutely Anything címen ismerünk egy ideje. Jones már elkészült a projekt forgatókönyvével, ami 2010 óta készülőfélben van, és ezek után bátran állíthatom, hogy remek hír, hogy a forgatást jövő héten kezdik Londonban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .